NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Zwart is in

Zwart is in

Dit voorjaar staat helemaal in het teken van donkere kleuren. De keuze voor zwart in huis straalt durf en karakter uit. Het is een tikkeltje stoer en geeft tegelijkertijd een luxueuze look. Veel zwart op de stand van Novy tijdens Batibouw, met onder meer de Cloud in een stijlvolle, mat zwarte uitvoering.

De plug-and-play recirculatiedampkap Cloud van Novy laat toe een open ruimte te creëren zonder storende elementen. “De fijne belijning en het strakke design van de Cloud zorgen niet alleen voor een zuivere vormgeving, ze garanderen bovendien een optimale en fluisterstille werking zonder afvoer naar buiten”, aldus Olivier Lambert van Novy. “Een keuken moet vooral gezellig zijn en de Cloud brengt hier de nodige sfeer dankzij een subtiel geïntegreerde ledstrip die aanpasbaar is aan de stemming van het moment. Zo heerst steeds de juiste sfeer in de keuken, zowel tijdens als na het koken.”

Van elk product een zwarte versie

Novy

De Cloud is niet het enige product van Novy dat bestaat in een zwarte uitvoering. “Onze populaire plafondunit Pure’line kan mooi gecombineerd worden in een warme keuken”, geeft de fabrikant aan. “Wordt er gekozen voor een donkere wand of nis, dan vervolledigen een zwarte Mini Pure’line of Flat’line wanddampkap het plaatje. Daarnaast is ook de Mood, de gependelde recirculatiedampkap die meer op een verlichtingsarmatuur lijkt, in het zwart verkrijgbaar.”

Ook zwarte werkbladafzuiging

Naast de traditionele dampkappen beschikt Novy met Novy Panorama en One over dampkappen en kookplaten in één die dankzij hun zwarte design volledig opgaan in het werkblad. “Bij deze werkbladafzuiging gaat het enerzijds om de puurheid in design, maar anderzijds om het realiseren van een optimale kookbeleving”, benadrukt Lambert. “De kookdampen dienen in de eerste plaats correct afgevoerd te worden. Essentieel hierbij zijn de variabele hoogtes van de afzuigtoren. Handig aan zo’n afzuigtoren in de kookplaat is dat de dampen onmiddellijk en efficiënt afgezogen worden daar waar de kookdampen ontstaan.”

Zuivere lucht met eigen Pure 2.0 technologie

Novy

Mood, een verlichtingsarmatuur en een dampkap in één. Foto linksboven: Zuivere lucht dankzij de Novy Pure 2.0 technologie.

 

Recirculatie is dankzij de warmterecuperatie een ideale oplossing voor gebruik in energiezuinige woningen. De Novy Pure 2.0 technologie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat dankzij een combinatie van een sterke afzuigkracht van de Novy dampkappen en efficiënte vet- en koolstoffilters. “Eigen aan Novy is de werking van de koolstof”, legt Lambert uit. “Deze zorgt dankzij een natuurlijke coating voor een absorptie en neutralisatie van zelfs de sterkste geuren, zoals bijvoorbeeld een visgeur, en dit voor 95 tot 100 procent. Het volstaat om deze éénmaal per jaar te reinigen. Dit gebeurt in een oven gedurende één uur tussen 100 en 120°C. Met een levensduur tot zes jaar kan gesteld worden dat dit de meest efficiënte, onderhouds- en budgetvriendelijke oplossing op de markt is.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details