Platform over design en techniek in de keukenbranche

NL | FR

Nieuws

“Welkom in een nieuw (inbouw)tijdperk”

Foto-1-Beko
Wie kiest voor de bPRO700-serie brengt ongetwijfeld veel tijd door in keuken en hecht veel waarde aan de nieuwste technologieën en een elegant design.

Tekst | Tom Rampelbergh

Beeld | Beko

8 november 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Waar beter een nieuw en uitgebreid assortiment inbouwtoestellen voorstellen dan op het mooie landgoed Gut Böckel tijdens een nieuwe Küchenmeile? Dat vond ook Beko. De nieuwe inbouwtoestellen overtuigen zowel visueel als functioneel en ondersteunen bovendien een gezonde levensstijl van haar gebruikers.

Het is een trotse Mario Vogl, Regional Director Noord-Europa van Beko-Grundig, die het woord neemt tijdens het event dat zowel ‘in het echt’ als via livestream online kon worden bijgewoond. Beko doet het namelijk in verschillende landen zeer goed en met de nieuwe inbouwserie die wordt gelanceerd wil de fabrikant haar doelstellingen verder waarmaken. “We staan aan het begin van een nieuw tijdperk”, aldus Vogl. “Geavanceerde technologieën en een moderne stijl brengen we samen in deze toestellen. Zo ondersteunen we de gezonde levensstijl van de consumenten.”

Praktisch, zonder in te boeten aan slimme technologieën en goede kwaliteit. Dat is de b100-serie van Beko.

Coherentie in de keuken

“Bij de ontwikkeling van deze nieuwe inbouwserie stelden we vier profielen van doelgroepen op”, legt Vogl uit. “Deze vier profielen leggen de focus op de functies, het comfort, het genot of het design en daarrond ontwikkelden we vier varianten die steeds een antwoord bieden op de vragen en noden van deze doelgroepen. Met de bPRO700, bPRO500, b300 en b100 komen we dus met vier verschillende reeksen die, naast enkele verschillen, ook gedeelde eigenschappen hebben. Ze zien er stuk voor stuk stijlvol en modern uit en hebben allemaal een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Elk toestel beschikt over moderne functies en zorgt ze voor een coherente uitstraling van de keuken. Het karakteristieke design overtuigt met geometrische vormen, heldere lijnen en een nieuw verlichtingsconcept.”

De b300-serie, krachtige producten die met tal van extra functies het dagelijkse leven makkelijker maken.

Innovatieve technologieën in alle toestellen

Elk toestel in de nieuwe inbouwserie beschikt over uitgekiende innovaties. Zo ontdekken we bij de ovens het AeroPerfect-ventilatorsysteem dat voor een optimale verdeling van de warme lucht zorgt Ook de SteamAid- en SteamAssist-stoomsystemen zijn het vermelden waard. Deze zorgen, afhankelijk van het productsegment, voor de omzetting van water in stoom in de oven zelf of injecteren de stoom rechtstreeks in de oven. De vuile vaat optimaal reinigen gebeurt uiteraard in een vaatwasser. De functies DeepWash en CornerIntense helpen een fiks handje. DeepWash maakt gebruik van gerichte waterstralen om bijvoorbeeld flessen proper te maken. Een vaatwasser met CornerIntense reinigt, in tegenstelling tot klassieke vaatwassers, in rechthoekige banen waardoor de vaat tot in de kleinste hoekjes hygiënisch wordt gereinigd. Beko brengt de HarvestFresh-functie nu ook van de vrijstaande modellen naar de inbouwtoestellen. De technologie simuleert een natuurlijke 24-uurs zonnecyclus met blauw, groen en rood licht en ook een donkere fase voor de nacht. Vitaminen worden zo beschermd en groenten en fruit blijven langer vers.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Keukenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details