NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Waar we nu staan met het bedrijf? Daar ben ik Royal Crown dankbaar voor”
Bert Van der Aa: “Klanten appreciëren het dat we totaalprojecten aanbieden.”

“Waar we nu staan met het bedrijf? Daar ben ik Royal Crown dankbaar voor”

De passie voor houtbewerking zit al generaties lang in het DNA van de familie Van der Aa. Maar liefst 148 jaar geleden stampte Willy Van der Aa een wagenmakerij uit de grond en werd hij de specialist in de regio voor boerenkarren. De zaak evolueerde over de generaties heen tot de keuken- en interieurspecialist van vandaag met Bert Van der Aa als vijfde zaakvoerder. 

“Hout is sinds het ontstaan van Van der Aa de rode draad doorheen het aanbod. Vandaag bieden we onze klanten maatkasten en keukens aan die we na al die jaren nog steeds in ons eigen atelier vervaardigen. Je vindt bij ons kwaliteit in alle geuren en kleuren voor elk budget”, vertelt bedrijfsleider Bert trots.

Royal Crown focust op interieurbouwers die kwaliteit, service en vertrouwen aan de klant garanderen, zoals Van der Aa.

Passie en ambitie

Zodra je Van der Aa binnenwandelt, proef je er van het familiale karakter en de persoonlijke service. “Ik ontvang altijd de klanten en vind het wel een troef dat ik vroeger ook zelf keukens gemaakt en geplaatst heb. Hout is echt een passie en dat ademt deze plek nog altijd uit“, gaat Bert verder. “Toch waren we heel lang een klein bedrijf dat de afgelopen jaren, sinds we deel uitmaken van Royal Crown, enorm gegroeid is. We zijn er al vanaf de opstart in 1996 bij.”

“Ik ben Royal Crown dankbaar voor die samenwerking. Zij hebben altijd in ons geloofd en hebben ons tijdens de beginperiode van ons lidmaatschap echt geholpen om verder uit te breiden. Je voelt dat je als bedrijf een drempel over moet stappen als je wil groeien. Dat is ongelooflijk moeilijk alleen en dan sta je zoveel sterker met zo’n overkoepelende groepering.”

“Royal Crown heeft ons tijdens de beginperiode van ons lidmaatschap echt geholpen om verder uit te breiden.”

Ondersteuning en voordelige prijzen

Vandaag rekent Van der Aa op de IT en het boekhoudprogramma van Royal Crown, maar ook voor de marketing kunnen ze er altijd terecht. “Willen we folderen of reclame maken? Dan moeten we gewoon even bellen. En ook onze aankopen lopen allemaal via Royal Crown. Ze krijgen natuurlijk veel gunstigere deals bij de leveranciers.”

“Klanten appreciëren het dat we totaalprojecten aanbieden. Dat gaat van elektriciteit installeren en nieuwe vloer plaatsen tot de laatste afwerking. Daar willen we in de toekomst verder op blijven focussen en mede door de steun van Royal Crown heb ik gewoonweg veel vertrouwen in de dag van morgen“, sluit Bert af.

“Bedrijven als Van der Aa vormen het DNA van Royal Crown. Het zijn interieurbouwers die kwaliteit, service en vertrouwen aan de klant garanderen”, valt Frank Rombouts, gedelegeerd bestuurder Royal Corwn, nog bij.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details