NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Volledige vernieuwingsronde deel twee
Een koelkast met HydroBreeze-functie produceert een koude en frisse nevel elke keer iemand de koelkast opent.

Volledige vernieuwingsronde deel twee

Na de volledige upgrade van haar collectie inbouwtoestellen volgt nu dezelfde ingrijpende vernieuwingsronde bij de vrijstaande toestellen. Liebherr pakt uit met de tweede fase in het hele upgradeproces en stelt maar liefst 126 nieuwe of vernieuwde apparaten voor.

Vorig jaar stelde Liebherr, in ons land ingevoerd door Cinem, een volledig nieuwe generatie inbouwtoestellen voor: koelkasten, diepvriezers of combinaties tussen beide. Om het overzicht mooi te kunnen bewaren, werden de toestellen netjes verdeeld in de vier klassen Pure, Plus, Prime en Peak. Een roadshow langs de dealers werd op poten gezet om de toestellen te kunnen tonen en te voorzien van de nodige uitleg. “Vandaag is het de beurt aan het vrijstaand gamma om een identieke upgrade door te maken”, aldus Thibaut Sohier van Cinem. “En we vertalen wat goed werd onthaald van het inbouwgamma naar het vrijstaand assortiment. De vier klassen, een leuk event om de introductie in goede banen te leiden en nog veel meer. Drukke maar interessante tijden liggen in het verschiet.”

De Blue Rhapsody meerde aan vlakbij het Havenhuis. Hier stelde Liebherr het vernieuwde vrijstaand assortiment voor.

Voor een goed overzicht

Welk apparaat is het juiste voor mij? Een klantvraag die niet zo makkelijk te beantwoorden is. “We hebben de toestellen daarom ingedeeld in vier begrijpelijke series: Pure, Plus, Prime en Peak”, klinkt het bij Liebherr. “Pure is de basisklasse. Elegant, strak en perfect uitgerust voor alle essentiële behoeften. Plus bouwt hierop verder met aanvullende details die meer comfort brengen en die helpen de vele handelingen net iets makkelijker te maken. Prime-toestellen onderscheiden zich door design en materiaal en zijn dan ook blikvangers in de keuken. Peak is de kers op de taart, het beste van het beste komt in deze toestellen samen: innovatieve technologie, high-end design en eersteklas comfortoplossingen.”

Een indeling in vier begrijpelijke series helpt de consument het juiste toestel te vinden.

Koelsokkel

“Alle toestellen zijn voorzien van zoveel handige features en snufjes dat het bijna onbegonnen werk is er eentje uit te kiezen, laat staan ze allemaal op te sommen”, aldus Sohier. “Maar met BLU Performance is Liebherr er wel in geslaagd om bij een pak toestellen alle koeltechnologie van achteraan het toestel naar een speciale koelsokkel te brengen. We kunnen deze nu dus ook vlak tegen de muur plaatsen, de beluchting zit namelijk vooraan.”

Liebherr: “BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid.”

Langer lekker

“We willen allemaal de beste ingrediënten met een maximale versheid”, zegt Sohier. “We willen deze dan ook zo lang mogelijk bewaren. Daarom zet Liebherr enorm in op de ontwikkeling en verbetering van de beste bewaartechnologieën. BioFresh, EasyFresh, BioFresh Professional met HydroBreeze, BioFresh Professional met Fish & Seafood-safe, DuoCooling, noem maar op. NoFrost, de automatische ontdooifunctie, garandeert mee de kwaliteit van de diepvriesproducten. Het tussentijds bewaren van bevroren levensmiddelen tijdens het handmatig ontdooien is niet meer nodig. De producten blijven constant, zonder onderbreking, op de optimale bewaartemperatuur. En de BioFresh Professional met HydroBreeze is exemplarisch voor het streven naar maximale versheid. Telkens iemand de deur van de koelkast opent, wordt een koude en frisse nevel geproduceerd. Deze garandeert een knapperige versheid, het verbetert de structuur en maakt zelfs zeer fijnbladige groenten extra lang houdbaar. En het visueel wow-effect van deze nevel is zeker niet te versmaden.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details