NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Volle kracht vooruit

Volle kracht vooruit

Het beloven drukke weken en maanden te worden voor Jeroen Geldhof, managing director van MHK Belgium. Voor we onze blikken samen naar de toekomst wenden, kijken we even terug naar het begin van de zomervakantie. “REDDY, de franchiseformule binnen de MHK Group, opende toen, weliswaar zonder een traditioneel openingsfeest, haar toonzaal in Doornik”, aldus Geldhof. “Het is al de zevende vestiging van REDDY in België. Daarmee bewijzen we nog maar eens hoe sterk het geloof in deze formule wel is.”

Sociaal contact

Groot en leuk nieuws, daarmee opent Geldhof graag ons gesprek: “Na een hele lange tijd zijn we trots de MHK-leden, leveranciers en de pers opnieuw te kunnen uitnodigen voor een topevenement: het MHK-congres. Geen digitale editie van ons congres, wel eentje dat we fysiek, uiteraard volgens de geldende coronamaatregelen, organiseren in Hotel Tangla in Sint-Lambrechts-Woluwe.”

Volgens het gekende concept voorziet MHK we op zondag 17 oktober een vrijetijds­programma dat je naar het pas gerenoveerde Afrikamuseum in het nabijgelegen Tervuren brengt. Op maandag 18 oktober staat dan het officiële gedeelte gepland. Op het programma: een MHK Forum waarbij leden en leveranciers kort met elkaar in gesprek kunnen gaan, het congres met enkele gastsprekers en als afsluiter een gala/walking dinner met bijbehorende muzikale ondersteuning. Een klepper van formaat staat al te trappelen. 

“We stellen graag al een van de gastsprekers voor. Jorg Snoeck, internationale key note speaker en retailgoeroe, vertelt je graag over zijn visie op de retail in de toekomst. Het thema van heel het MHK congres geven we ook graag mee: ‘Communicatie. Samenkomst. Mens.’ De coronapandemie heeft ons opnieuw gewezen op wat belangrijk is voor ons. Ondanks de beschikbaarheid van technologische snufjes zijn communicatie en sociaal contact (in het echt) essentieel voor ons. We kijken er dan ook heel hard naar uit om je te mogen verwelkomen op ons congres”, zegt Geldhof.

Centraal in het land

Het congres is bovendien het platform bij uitstek om meer informatie te vergaren over een belangrijke mijlpaal die MHK België zal realiseren de komende maanden. Geldhof: “We bouwen momenteel aan een nieuw kantoor in Groot-Bijgaarden. Wanneer dit klaar is, verlaten we onze historische uitvalsbasis in Eupen waar MHK België in 1997 het levenslicht zag en van waaruit MHK België is uitgegroeid tot waar we nu staan. We zijn er bij MHK België van overtuigd dat we vanuit deze centrale locatie nog veel successen gaan realiseren.”

Nieuw MHK-bloed

Eind augustus kwam Gwenn Verheyden aan boord bij MHK. Ze brengt een jarenlange ervaring bij Medialaan/DPG Media mee naar MHK en voegt deze bij haar grote interesse in zowel de keukensector als de interieurdecoratie. Ze zet heel gemotiveerd haar schouders onder tal van lopende en nieuwe projecten, zoals de website www.mhkkitchenexpert.be die op 1 september live ging. Hierop lees je meer over het MHK Kitchen Expert concept, kan je de aangesloten MHK-leden ontdekken en een grote verzameling projecten van hen bewonderen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details