NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
V-ZUG staat gelijk aan hoogwaardige en duurzame keukentoestellen

V-ZUG staat gelijk aan hoogwaardige en duurzame keukentoestellen

Met state-of-the-art huishoudelijke apparaten maakt V-ZUG het leven van de consument eenvoudiger. Denk maar aan bakovens, combi-stoomovens, wijnkoelers, vaatwasmachines, koelkasten en vriezers, kookplaten, afzuiging, inbouwkoffiemachines,… Dat doen ze zonder afbreuk te doen aan duurzaamheid en milieu. V-ZUG blinkt uit in innovatieve technologie, een intuïtieve bediening en een minimalistisch design. Met Zwisterse perfectie. 

Met de toestellen van V-ZUG besparen gebruikers tijd en moeite in de keuken en de wasruimte. Zo kunnen ze zich richten op andere aspecten van het huishouden. Op die manier legt V-ZUG de keuze op eenvoud in huis en op creativiteit in de keuken. Dat doen ze onder meer met de V-ZUG CombiSteamer V6000, het beste dat innovatie en Zwitsers design te bieden hebben. “V-ZUG is een ware pionier in de ontwikkeling van buitengewoon nauwkeurige combi-stoomovensmet de beste technologie”, klinkt het. “Ze zijn voorzien van krachtige en automatische kookprogramma’s en zetten de toon met hun minimalistische, Zwitserse ontwerp.”

Minimalistisch, elegant en tijdloos

De Excellence Line van V-ZUG valt meteen in de smaak door zijn fijne en gestroomlijnde design dat de tijd moeiteloos trotseert.
De strakke lijnen passen bij elke keukenstijl en het spiegelglasfront is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De deurgreep is gemaakt uit één stuk aluminium dat het spiegelglas nog fijner maakt. 

Daarnaast heeft V-ZUG ook aandacht voor het comfort in de keuken. Met de Combi­Steamer V6000 tillen ze dat naar een nog hoger niveau. “De optionele AutoDoor-functie opent en sluit de deur automatisch, zodat een deurgreep overbodig wordt”, legt de fabrikant uit. “En met de optionele wateraansluiting hoeft de watertank niet langer handmatig bijgevuld te worden. Bovendien stroomt overtollig water automatisch weg en kan stoom op elk moment worden afgevoerd.

Slim koken met automatische programma’s

De stoomovens van V-ZUG zijn altijd handmatig te bedienen. Maar wie nog verder wil gaan, kan ook het ingrediënt, de bakwijze en de gaartijd ingeven. Geavanceerde sensoren detecteren dan automatisch de grootte en vorm van het ingrediënt en kiezen de juiste programma’s en temperaturen om binnen de gestelde tijd het perfecte gerecht op tafel te toveren. 

Zo is er de functie EasyCook, die met een druk op de knop helpt bij het bereiden van meer dan 250 gerechten. Afhankelijk van wat precies te bereiden valt, stelt dit programma automatisch de juiste instellingen voor. Met Vacuisine was sous-vide garen nog nooit zo eenvoudig. Waar professionele koks een au bain-marie gebruiken om ingrediënten perfect te garen, doe je dat voortaan met stoom voor eenzelfde perfect resultaat. Ingrediënten die te gaar of juist niet gaar genoeg zijn? Dat is voortaan verleden tijd. Dan is er nog de AutoBraad-functie, die automatisch bakt. Het toestel bepaalt zelf het volume en de omvang van het gerecht en selecteert automatisch de beste opeenvolging van bakwijzen. 

Slimme en intuïtieve gebruikservaring

Naast comfort zet V-ZUG ook in op een ultieme gebruikerservaring. Door de Circle­Slider en de gedetailleerde gebruikersinterface van de Excellence Line stel je de ovens van V-ZUG sneller en intuïtiever in dan ooit tevoren. Alles is bovendien aanpasbaar aan de persoonlijke voorkeuren van de klant.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details