NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
V-ZUG breidt Belgische kantoorruimte uit

V-ZUG breidt Belgische kantoorruimte uit

Al meer dan tien jaar lang huist het Zwitserse V-ZUG in het filiaal in Harelbeke, van waaruit de expert in hoogwaardige keukenapparatuur de Europese markt bedient. Door een sterke aanhoudende wereldwijde groei, stijgt het bedrijf ook in aantal medewerkers. Dit betekent een nood aan meer werkruimte en net daarom investeert het bedrijf in een uitbreiding van haar huidige kantoorruimte. Een mijlpaal die vooral het (internationale) succes van V-ZUG bewijst.

Groei en uitbreiding

Al sinds 2010 opereert V-ZUG haar Europese betrekkingen vanuit de locatie in Harelbeke. Het pand bevat niet alleen de klantendienst, dienst-na-verkoop, HR maar ook twee magazijnruimtes voor onderdelen. Met de opening van een gloednieuwe showroom in 2020, de V-ZUG Studio, introduceerde het bedrijf een nieuwe manier voor klanten om op afspraak kennis te maken met de producten, expertise en filosofie van V-ZUG. Sindsdien opende V-ZUG verschillende Studio’s in onder meer Parijs, Kopenhagen, Londen, Singapore en München. In de nabije toekomst volgen nog steden en locaties als Milaan, Berlijn en Sydney.

De groei van het merk is aanzienlijk, met de nood aan medewerkers en ruimte tot gevolg. Daarom voegt V-ZUG nu 138 m² aan haar Belgische burelen toe, wat de totale oppervlakte van het filiaal nu zo’n 556,84 m² maakt – exclusief twee magazijnruimtes. Het vorige kantoormeubilair van V-ZUG krijgt een nieuwe bestemming in de school De Lage Kouter in Kortrijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details