NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Ultra interactieve keukenplanner optimaliseert customer journey
Graag een demonstratie van Touch Reality? Mogelijk op aanvraag.

Ultra interactieve keukenplanner optimaliseert customer journey

“Vandaag nog het verschil maken? Dat doe je als vakman door de verwachtingen van de klant niet alleen in te lossen, maar zelfs te overtreffen”, gaat Peter Vanthienen van Brio van start. Dat proces start al zodra de klant een eerste voet in de toonzaal zet. Door de klant actief en op een laagdrempelige manier te laten deelnemen aan het keukenontwerp, met een instant 3D-beeld van elke aanpassing, creëer je extra beleving en win je vertrouwen. Dit laatste des te meer omdat er ook meteen een prijszetting wordt gegenereerd. Een snel en zeer transparant systeem, wat de efficiëntie aanzienlijk ten goede komt.

Een dynamische en interactieve manier van keukens ontwerpen.

Keukensoftware in 4K realtime 3D

Als Brio approved-partner vindt Touch Reality zijn weg naar de toonzalen van de Brio-partners, zelfstandige ondernemers die gaan voor kwaliteit en onderscheidende service. Voor dit laatste staat ook slimme, gebruiksvriendelijke en flexibele technologie van Touch Reality in, een Belgische innovatie die ondertussen al afzet vond in dertien landen. Niels van der Pol, Business Development Manager van Touch Reality: “In amper 20 minuten creëer je een fotorealistisch 3D-ontwerp dat je eenvoudig doormailt naar de klant, desgewenst in verschillende varianten. Elke aanpassing wordt in real time weergegeven, met aangepaste prijs.” Deze designtool blijkt bijzonder interactief, toegankelijk en mobiel. “Het is een ‘cloudbased solution’, wat maakt dat het ontwerp vanop elke desktop of mobiel toestel met touchscreen toegankelijk is”, aldus nog Niels van der Pol. In de meest complete Touch Reality Pro-uitvoering omvat het concept een digitale ontwerptafel met objectherkenning – in leasing aangeboden – die een centrale plek in de toonzaal verdient. Door middel van blokken, schaalmodellen van de keukenmodules, creëer je samen met de klant een keukenopstelling, desgewenst met sfeervolle aankleding van de keukenruimte. Het 3D-ontwerp wordt op een gelinkt tv-scherm getoond. “Anderzijds laat Touch Reality-software toe om een keuken op locatie te ontwerpen, bijvoorbeeld bij de klant thuis. Even de laptop aansluiten op de tv des huizes en je kan er professioneel aan de slag.” Nieuw is de complementaire webbased solution, integreerbaar op de website van de keukenbouwer, met vereenvoudigde versie van de designtool. Hier kan de consument thuis alvast mee aan de slag. Een lead-generator waarmee de eerste stap richting toonzaal wordt gezet.

Het Briolabel, een garantie voor kwaliteit.

Zeer gebruiksvriendelijk

In de toonzaal van Desano, dynamische Brio-partner die steeds open staat voor vernieuwing, werd Touch Reality Pro met enthousiasme onthaald. “Trouwens zowel door de klanten als de medewerkers die verrast waren door de gebruiksvriendelijkheid”, getuigen zaakvoerders Dave en Stefan Van den Brande. “De technologie is zeer toegankelijk. Aanpassingen worden instant weergegeven, wat de efficiëntie van het ontwerpproces ten goede komt. Dit heeft een positieve impact op de besluitvorming. Zo zijn we ook van plan Touch Reality in te zetten bij onze volgende beursdeelname aan Bouw&Reno, om zo ook ter plaatse verkopen te realiseren.” Desano maakte kennis met Touch Reality op een Brio-event waarop regelmatig nieuwe producten en diensten worden voorgesteld. Zo blijven de partners op de hoogte van wat er nieuw en hot is. Daarnaast doet Desano een beroep op Brio Group voor een waaier aan keuken- en sanitaire producten – onder meer van O-Plus – en uiteraard ook diensten. “Zo was O-Plus prominent aanwezig op onze laatste beursstand. Een fijne samenwerking, telkens opnieuw.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details