NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Twee nieuwe trendy kleuren voor de keukenkraan

Twee nieuwe trendy kleuren voor de keukenkraan

Once you go Quooker, you never go back. Het zou zo maar eens een getuigenis van een tevreden gebruiker kunnen zijn. De kraan die alles kan heeft zijn plek in vele keukens veroverd door zijn polyvalente karakter. Maar het oog wil uiteraard ook wat. En om dat oog te plezieren komt Quooker met twee nieuwe finishes voor de kranen Quooker Fusion en Quooker Flex.

De keuken is uitgegroeid van een louter functionele ruimte, vaak weggestopt achter gesloten deuren, tot de verzamelplaats bij uitstek en het centrum van elk huishouden. Iedereen zit in de keuken en vanuit de woonkamer zie je de keuken. Logisch dat ook aan het esthetisch aspect van de keukenkraan, één van de meest gebruikte toestellen in elke keuken, veel aandacht wordt besteed. De vorm, de hoogte en ook de afwerking. “Ook wij spenderen veel aandacht aan onze finishes”, bevestigt Quooker. “En vanaf september komen er met gunmetal en rosé koper twee nieuwe bij voor de Quooker  Fusion en de Quooker Flex.”

Gunmetal geeft een gestroomlijnde, industriële touch.

Handige kranen

Quooker Fusion en Quooker Flex zijn twee van de kranen in het uitgebreide assortiment die direct koud, warm en 100°C kokend water uit dezelfde kraan geven. Reken gerust de besparing uit wat betreft tijd, energie en ruimte in de keuken. Fusion is beschikbaar met een ronde en rechte uitloop, Flex beschikt over een uittrekslang voor extra bereik in de spoelbak. “Wie ook gekoeld, gefilterd (bruisend) water uit de kraan wenst, kan de kraan op het CUBE-systeem aansluiten”, voegt Quooker toe.

Kleurenpalet

De twee nieuwe finishes gunmetal en rosé koper zijn vanaf september verkrijgbaar voor Fusion en Flex. Quooker: “Gunmetal is een materiaal dat diep donkergrijs combineert met blauwe ondertonen en een gestroomlijnde, industriële touch creëert. Het is een soort brons dat ooit voor munitie werd gebruikt, wat meteen ook de naam verklaart. We zien dat het materiaal in het hedendaagse interieur aan een opmars bezig is en dat komt door de intrigerende en mysterieuze uitstraling van het materiaal. Rosé koper is even veelzijdig door de hoge mate van combinatiemogelijkheden met andere materialen en kleuren. De tint past perfect in een licht, Scandinavisch kleurenpalet en biedt een eigentijds accent bij marmer en andere natuursteen. In een andere setting geeft hetzelfde rosé koper dan weer een eerder vintage uitstraling. Maar het spannendst is deze kleur, volgens onze bescheiden mening, in een donkere keuken waar het rosé koper zich als een echte eyecatcher presenteert.” Quooker voegt tot slot toe dat vanaf september ook zeeppompen en rozetten in de twee nieuwe finishes beschikbaar zijn.

Rosé koper is heel veelzijdig door de hoge mate van combinatiemogelijkheden.

Primeur in Löhne

Elk jaar in september is het weer de Küchenmeile in en rond Löhne. Ook Quooker is van de partij. Je vindt hen op Area30. De uitgelezen kans om van 16 tot en met 21 september de nieuwe finishes van nabij te bewonderen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details