NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Slimme opbergoplossingen voor meer ruimte en gebruiksgemak
SPACE STEP: de lade in de sokkel creëert extra opbergruimte en het handige opstapje geeft gemakkelijk toegang tot hoger gelegen kasten.

Slimme opbergoplossingen voor meer ruimte en gebruiksgemak

Onze woonruimte wordt kleiner en duurder. Een evolutie waar Van Hoecke, expert in meubelbeslag, al jaren op inzet met z’n innovatieve technologieën en ingenieuze opbergoplossingen zoals de SPACE TOWER en SPACE STEP.

SPACE TOWER, de opbergkampioen

Iedereen droomt van een voorraadkast met een record aan opbergplaats zonder dat je kostbare ruimte verliest. De SPACE TOWER biedt daarop het ideale antwoord. De SPACE TOWER heeft zijn voordelen al eerder bewezen: maximaal gebruik van de opbergruimte in de kast en optimaal gebruiksgemak door de kast in te richten met lades. Niet enkel is de voorraad makkelijk bereikbaar, ze is individueel aan te passen aan ieders persoonlijke behoeften en gezinssituatie. Met de SPACE TOWER toont Van Hoecke hoe je de beschikbare oppervlakte zo efficiënt mogelijk benut.

De SPACE TOWER realiseert een record aan opbergplaats zonder dat je kostbare ruimte verliest.

Je trekt de voorraad simpelweg lade per lade naar je toe, met het grootste gemak. De geleiders lopen namelijk altijd soepel en licht. Door de SPACE TOWER in te richten met extra brede lades, creëer je bovendien nog meer opbergruimte. Wist je dat je vijftien procent aan opbergruimte wint door voor één brede lade te kiezen in plaats van twee kleine lades? 

Beschikbare ruimte optimaal benutten met SPACE STEP

Blum is al jaren kampioen in het ontwikkelen van producten die keukens er niet alleen mooi doen uitzien maar ook omtoveren in een kampioen op het gebied van gebruiksgemak en ruimtegebruik. Met de SPACE STEP slaan ze twee vliegen in één klap: met hun lade in de sokkel creëren ze extra opbergruimte en het handige opstapje geeft gemakkelijk toegang tot hoger gelegen kasten. Deze oplossing zorgt er ook voor dat de allerkleinsten op een veilige manier werkbladen, spoelbakken of wastafels kunnen bereiken. Het veiligheidssysteem blokkeert het trapje al bij een belasting vanaf acht kilogram voor een goede steun. De SPACE STEP slaagt erin met zijn dubbele functie in iedere woonruimte de beschikbare plaats optimaal te benutten. In kleinere ruimtes is iedere extra opbergruimte meer dan welkom. Bij een hoger plafond, kan je extra hoge kasten of bovenkasten plaatsen. Met het handige trapje zijn die toch gemakkelijk bereikbaar.

In combinatie met SERVO-DRIVE, de elektrische openingsondersteuning, of TIP-ON BLUMOTION open je de lade met een kleine tik tegen het front. De bekende BLUMOTION sluittechniek zorgt dan weer voor een zachte demping bij het sluiten van de lade. 

Je trekt de voorraad simpelweg lade per lade naar je toe, met het grootste gemak.

Spoelbaklade voor de laatste ‘vergeten’ ruimte

Op zoek naar nog meer opbergruimte? Kijk eens onder de spoelbak. Daar is nog heel wat kastruimte beschikbaar die vaak vergeten of niet volledig benut wordt. De spoelbakoplossingen van Blum helpen je om deze opbergruimte optimaal te benutten. De spoelbak- en sifonlade creëert extra ruimte naast de spoelbak. Ideaal voor het opbergen van vaak gebruikte voorwerpen zoals sponzen of afwasmiddel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details