NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Positieve reacties en groot succes voor de opendeurdagen
DOWNDRAFT BK van AirForce

Positieve reacties en groot succes voor de opendeurdagen

Het is een traditie geworden. In september organiseert Componenti, de specialist in keukencomponenten, zijn opendeurdagen. En de editie van 2023 was een doorslaand succes. De recordopkomst en de vele enthousiaste, positieve reacties van vakbezoekers gedurende de vijf dagen van het evenement zijn daar het beste bewijs van. Het was ook de gelegenheid om nieuwe producten en nieuwe partners te presenteren in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

Van 10 tot 14 september ontving Componenti, specialist in keukencomponenten, niet minder dan 550 vakbezoekers in Fleurus. Zij konden er niet alleen kennismaken met de nieuwe uitbreiding van de stocks, maar ook met de nieuwste producten van zijn welbekende partnerfabrikanten en met de respectievelijke assortimenten van Silverline, een Turkse fabrikant van afzuigkappen en een nieuwe aanwinst voor Componenti’s portfolio, en Rodi, al aanwezig maar nu met een veel uitgebreider assortiment. Yves Coelmont, relatiebeheerder Vlaanderen, vertelt: “Voor deze editie verwelkomden we zowel Franstalige als Nederlandstalige bezoekers. De aanpak was professioneel, zonder het ludieke en vriendelijke aspect uit het oog te verliezen, met ook een doelgerichte begeleiding voor de bezoekers. Ze werden verdeeld in groepen van acht tot twaalf personen voor een rondleiding door onze verschillende showrooms. Er staan nu drie showrooms tot hun beschikking. De showroom aan de achterkant van het gebouw is volledig vernieuwd en twee nieuwe showrooms zijn ingericht om enerzijds exclusievere producten te tonen en anderzijds onze nieuwe partners voor te stellen. Tijdens onze opendeurdagen hadden bezoekers ruim de tijd om ons volledige assortiment in detail te ontdekken, om nadien te ontspannen bij een heerlijk buffet”.

Tijdens de opendeurdagen hadden bezoekers ruim de tijd om het volledige assortiment in detail te ontdekken.

De feedback was unaniem positief. “Op de opendeurdagen konden onze klanten onze professionele aanpak en de dynamiek van ons bedrijf waarderen. Ze konden zien dat we blijven investeren, onze aanwezigheid op de markt vergroten en oplossingen bieden in nieuwe segmenten. We creëren een groeidynamiek,” voegt Yves toe.

De aanpak was professioneel zonder het ludieke en vriendelijke aspect uit het oog te verliezen.

Officiële voorstelling van de nieuwe partners  

De opendeurdagen waren dus de ideale gelegenheid om de nieuwe partners te presenteren, zoals de Turkse fabrikant Silverline. Componenti is de exclusieve distributeur voor de Belgische markt van deze fabrikant van afzuigkappen, die het aanbod van de al langer bestaande partners Airforce en Galvamet aanvult aan de hand van een reeks specifieke modellen voor de b2b-markt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. “De particuliere markt is de laatste tijd aan het krimpen, terwijl de opkomst van een groot aantal vastgoedprojecten heeft geleid tot een aanzienlijke groei in de b2b-markt. De fabrikant Silverline biedt ons mogelijkheden om ons goed te positioneren in deze markt. De feedback van onze bezoekers is alvast heel positief,” zegt Yves.

De LIGHTUP120BK van Silverline.

Overzicht van enkele nieuwigheden 

“Onze jarenlange partners zijn ook geëvolueerd”, vertelt onze gesprekspartner. “Bij Airforce omvatten de nieuwe kenmerken een eenvoudigere montage voor sommige modellen en een eleganter ontwerp met bijvoorbeeld ledstrips. Galvamet speelt volop in op de plasmafilter, als antwoord op de vele klachten over geurhinder. De aanwezigheid van een plasmafilter in de afzuigkap elimineert tot 95% van de geuren. Wat de mengkranen betreft, zet de trend naar PVD-coating zich voort. Na Gessi is het nu de beurt aan Nobili om PVD in goud, zilver en gun metal aan te bieden, met name met het Nobili LivePVD-gamma en het atypisch gevormde FOX-model,” legt Yves uit. 

De opendeurdagen in september waren een doorslaand succes en een duidelijke indicatie van het grote momentum bij Componenti. De vele positieve getuigenissen zijn daar een duidelijk bewijs van. Het toont ook aan hoe relevant en overtuigend de huidige koers is. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details