NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Novy verovert Amerika: Een verhaal van innovatie en internationale expansie

Novy verovert Amerika: Een verhaal van innovatie en internationale expansie

In de wereld van keukeninnovaties neemt Novy, de specialist in dampkappen, kookplaten en verlichting, een prominente plaats in. Als trots lid van de Amerikaanse Middleby Group sinds 2021, deelt Novy de rangen met andere prestigieuze merken zoals AGA, Rangemaster en La Cornue, waardoor het bedrijf kan gebruik maken van uitgebreide netwerken en de mogelijkheid om aantrekkelijke samenwerkingen aan te gaan. Deze strategische allianties versterken Novy’s positie in diverse markten en dragen bij aan het succesverhaal dat ze samen schrijven. Een recent hoogtepunt in dit succesverhaal is Novy’s indrukwekkende debuut op de Amerikaanse markt, waar het bedrijf schitterde op de Kitchen & Bath Industry Show (KBIS) in Las Vegas eind februari. Deze beurs staat bekend om het presenteren van de meest innovatieve en nieuwste producten in de keukensector. Novy, samen met andere merken van de Middleby Group, wist de aandacht van het publiek te trekken met een aantrekkelijke stand en baanbrekende producten, wat aantoont dat Novy’s reputatie van innovatie en kwaliteit ook in de VS weerklank vindt.

Het hoogtepunt van deze succesvolle presentatie was de toekenning van de prestigieuze ‘Game Changing Innovation Silver Award’ aan Novy voor haar revolutionaire verlichtingsarmatuur, de Novy Shelf Pro. Deze erkenning door zowel het publiek als de professionele jury bevestigt de impact en het innovatieve karakter van Novy’s producten.

De dampkappen, kookplaten en verlichting die op de beurs werden gepresenteerd zijn gecertificeerd voor de Amerikaanse markt en zijn nu ook te aanschouwen in de Middleby showroom in Chicago. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in Novy’s internationale expansie en bevestigt haar positie als een toonaangevende speler in de wereld van keukenapparatuur.

Met trots en vertrouwen kijken we naar de toekomst, waarin Novy haar missie om innovatieve, kwalitatief hoogwaardige keukenoplossingen te bieden, verder zal zetten. Deze recente successen zijn slechts het begin van het expansie verhaal van Novy.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details