NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Nooit meer zoeken naar vermist bestek

Nooit meer zoeken naar vermist bestek

Een doorsnee keuken is gevuld met maar liefst 14 volle winkelkarren aan materiaal. Van kruiden, bestek en borden tot potten, pannen en bakbenodigdheden, je vindt het allemaal in de keuken. Orgalux, een merk van Van Hoecke, helpt u om een keuken praktisch te organiseren.

We kennen allemaal de volgende situatie wel. Net op het moment dat je een item nodig hebt, vind je het niet terug in de berg werkbestek. “Met Orgalux is dit probleem van de baan”, horen we bij Van Hoecke. “We creëren een indeling van alle keukenlades naar de wens van de gebruiker. Perfect Fit, dat is ons motto.”

Orgalux

Compartimenten in verschillende afmetingen zorgen voor een mooi opgeruimde besteklade.

Voor elk wat wils
Geen standaardgamma met voorgekauwde indelingen, wel een hele reeks accessoires die naar wens samengebracht worden in een unieke oplossing. De accessoires bestaan in allerlei vormen en formaten, flexibel bij elkaar te puzzelen tot een indeling die perfect in een lade past. Ook qua materialen en kleuren is de keuze vrij. “Een oplossing voor moderne, landelijke of klassieke keukens, daar gaan we voor”, klinkt het bij marketingverantwoordelijke Stijn Van Avermaet. “Van Hoecke is al jaren de verdeler van de producten van de Oostenrijkse fabrikant Blum. Die jarenlange samenwerking zorgt er voor dat onze Orgalux-indelingen perfect in de Blum-lades passen. Ook de kleuren en materialen zijn op elkaar afgestemd. Maar we gaan er prat op dat we ook in lades van andere fabrikanten een perfecte Orgalux-indeling kunnen voorzien.” 

Orgalux

De kleuren en materialen van Orgalux zijn perfect afgestemd op deze van Blum.

Ondersteuning op maat voor professionele klanten
Orgalux laat haar professionele klanten niet in de kou staan. Maatwerk is ook hier het codewoord. Gaat het om een assortiment op maat, showroominvulling, advies voor showroommedewerkers, brochures, POS-materiaal of andere ondersteuning, Orgalux biedt haar professionele klanten een resem mogelijkheden. Bijkomende troef: alle elementen die nodig zijn om een bestelling af te werken, zijn op voorraad. Binnen 24 uur na een bestelling, levert Orgalux het totaalpakket af.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details