NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Nieuwigheden in een virtuele omgeving
De bezoekers van de virtuele omgeving ontdekken de nieuwigheden op hun eigen tempo en kunnen een afspraak maken met een medewerker van Van Hoecke.

Nieuwigheden in een virtuele omgeving

Zoals de focus op innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en diensten van Van Hoecke uit Sint-Niklaas. Die nieuwigheden stellen ze voor in een gloednieuwe virtuele omgeving die bezoekers op hun eigen tempo kunnen ontdekken.

Van Hoecke creëerde een gloednieuwe, virtuele omgeving waarin hun klanten kunnen rondwandelen om zo de nieuwigheden die er in het voorjaar van 2021 aankomen te ontdekken.  En daar hadden ze een goede reden voor. CEO Peter Van Hoecke: “Het afgelopen jaar hebben we de fysieke contactmomenten met onze klanten gemist. Beurzen werden geannuleerd en langsgaan of een afspraak maken was niet altijd mogelijk. Daarom gingen we op zoek naar een vernieuwende manier om toch contact te houden.” 

In de webshop van Van Hoecke krijg je voortaan suggesties voor lade-indelingen dankzij een plug-in van Orgalux.

De vier merken van het Sint-Niklaase familiebedrijf vormen de leidraad voor deze virtuele omgeving. Zowel Blum en Orgalux als Van Hoecke en TA’OR BOX krijgen een eigen plek. “Aan de hand van video’s stellen onze mensen de verschillende projecten en productinnovaties voor aan de bezoekers”, vertelt Peter. “Daarnaast is er de mogelijkheid om extra informatie te downloaden of een afspraak te maken met een van onze medewerkers. Het voordeel van deze omgeving is dat we niet gebonden zijn aan een beursmoment. Daarnaast is het de ideale manier om op regelmatige basis nieuwigheden te delen met onze klanten.” 

De klant zelf zijn lades perfect laten afwerken? Dat kan met de lakbare lade van TA’OR BOX.

Personaliseren

Bij het Oostenrijkse Blum hebben ze dit jaar twee nieuwigheden in petto. De MINIPRESS top is een gloednieuwe boormachine die de sterke punten van Blum combineert met de nieuwste technologie. Daarnaast geven de LEGRABOX designopties nog meer mogelijkheden om het bekende ladesysteem te personaliseren en volledig af te stemmen op een interieur. 

Die individualisatie van een lade tillen ze bij het houten boxsysteem TA’OR BOX naar een nog hoger niveau met TA’OR BOX ∞, een volledig lakbare lade. Door de uitvoering met een speciale lakdraagfolie kan de klant zelf de lade lakken in de kleur die het best bij zijn interieur past. De folie garandeert een vlot lakproces en een egaal eindresultaat. 

Dankzij de OCC bestel je de meubels en beslagproducten met één druk op de knop.

Digitalisatie

Al deze nieuwigheden kan je ontdekken in de virtuele omgeving. Daarnaast zet Van Hoecke ook haar eigen digitalisatie nog kracht bij door enkele nieuwe features in de webshop. De Online Corpusconfigurator (OCC) van Blum maakte het al mogelijk om meubels nauwkeurig uit te tekenen, inclusief alle benodigde beslagproducten. Die producten nu ook bestellen in de webshop, is voortaan kinderspel. Met een druk op de knop wordt alles, zelfs de op maat gemaakte lades, vanuit de OCC in bestelling gezet. “Als klant hoef je zo maar één keer alle maatvoeringen in te geven. Ook Orgalux zet in op die digitale innovatie met een handige plug-in in de webshop. Wanneer je een lade bestelt, geef je alle afmetingen en specificaties in. De software doet op basis daarvan zelf een voorstel van welke indelingen perfect in die lade zouden passen”, besluit Peter Van Hoecke. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details