NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Nieuwe mogelijkheden met led
Het nieuwe hoogwaardige gefreesde profiel van geanodiseerd aluminium geeft ledstrips een stijlvolle en beschermende omlijsting.

Nieuwe mogelijkheden met led

Verlichtingsspecialist Hera focust sinds jaar en dag op innovatieve manieren om een interieur met licht te versterken en te ondersteunen. Met een nieuw symmetrisch profiel en dynamische ledtape verruimt de fabrikant zijn gamma verder.

Gefreesd symmetrisch profiel

Goederen verlichten in een winkel of nood aan functioneel licht in de keuken? Het nieuwe hoogwaardige gefreesde profiel van geanodiseerd aluminium geeft ledstrips een stijlvolle en beschermende omlijsting. Tegelijkertijd integreert de lineaire armatuur zich minimalistisch en elegant in de basis van rekken, wandkasten of andere meubels. 

Dit symmetrische profiel is verkrijgbaar met een mat kunststof afdekprofiel en kan eenvoudig ingekort worden. Het heeft een maximale nisbreedte van 17 millimeter, gefreesde groef van 14 millimeter, infreesdiepte van 12 millimeter en een minimale inbouwhoogte van amper 0,6 millimeter.

De toepassingen van de ledtape DYNAMIC-2P Tape FN zijn eindeloos.

Ledtape met instelbaar vlaklicht

Ook nieuw in het assortiment: DYNAMIC-2P Tape FN. De toepassingen van deze gebruiksvriendelijke ledtape zijn eindeloos. Door het vlakke licht krijg je bovendien geen lichtvlekken. Je monteert de tape snel en eenvoudig in een freesgroef van 4 millimeter breed en 8 millimeter diep. Met de zijdelingse markering kan je de ledlijn elke 50 millimeter inkorten. De minimale buigradius van 25 millimeter versterkt de creatieve mogelijkheden verder.

De lichtkleur van de ledtape is instelbaar tussen 2.700 en 5.000 K via de Dynamic-2P controller. De uitstekende kleurweergave-index (CRI > 90) garandeert het geschikte licht voor elke toepassing. Met de lange levensduur van meer dan 36.000 branduren doet Hera er nog een grote troef bovenop

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details