NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Nieuw: GROHE SmartControl Dual Spray, voor meer vrijheid in de keuken

Nieuw: GROHE SmartControl Dual Spray, voor meer vrijheid in de keuken

  • De keukenmengkraan GROHE SmartControl Dual Spray zorgt voor gemakkelijk én hygiënisch gebruik met één druk op de knop 
  • De nieuwe sproeiknop maakt het schakelen tussen twee sproeistanden mogelijk voor meer comfort 
  • Verkrijgbaar in twee kleuren en drie ontwerpen: de cilindervormige GROHE Minta, de organisch gevormde GROHE Essence en de A-vormige GROHE Zedra 

Open interieurconcepten – waarin woonruimte, eetkamer en keuken samensmelten tot één ruimte – zijn populairder dan ooit. Een open keuken creëert een gevoel van informaliteit en een gezellige sfeer. Geen wonder dat de keuken het essentiële middelpunt is geworden in moderne huishoudens: hier klopt het hart van het sociale leven met familie en vrienden. De eens puur functionele ruimtes zijn veranderd in een multifunctionele leefruimte voor koken, samenzijn met familie en vrienden, werken en zelfs thuisonderwijsactiviteiten. Dit leidde tot veranderende eisen binnen het keukenontwerp, ook met betrekking tot de keukenkraan, een van de meest gebruikte contactpunten in de keuken. Deze belangrijke speler wordt al eens uit het oog verloren tijdens het ontwerpproces. Dat terwijl een keukenmengkraan, zoals GROHE’s SmartControl Dual Spray, de kookervaring naar een nog hoger niveau kan tillen.

Geavanceerde functies voor meer gemak 

Met een strak, gestroomlijnd ontwerp zonder hendels kan je de GROHE SmartControl Dual Spray met één druk op de knop in- en uitschakelen. Dit betekent dat je zelfs je elleboog of pols kunt gebruiken. Ideaal voor momenten waarop je letterlijk handen te kort komt (doordat je bijvoorbeeld een kookpot vast hebt) of je handen gewoon niet schoon zijn. 

  • De waterstroom starten en stoppen doen gebruikers door op de SmartControl-knop te drukken. 
  • De hoeveelheid water te regelen van een zachte straal (ecostroom) tot een krachtige sproeistraal kan door aan de knop te draaien. 
  • Om de watertemperatuur aan te passen kunnen gebruikers de knop op de kraan voorzichting naar links of rechts draaien. 

Voor nog meer comfort tijdens het koken zijn GROHE SmartControl-kranen ook verkrijgbaar met twee sproeistanden. Door op de sproeiknop te drukken, kan de gebruiker overschakelen naar een douchestraal en weer terug naar de mousseur positie. De uittrekbare uitloop zorgt voor precieze bediening binnen handbereik, terwijl het magnetische docking een gemakkelijke intrekking en veilige plaatsing van de sproeikop garandeert. 

“We zijn niet alleen gespecialiseerd in badkameroplossingen, maar zijn ook experts in keukenmengkranen. Het is ons doel als innovators om consumentgerichte en hoogwaardige producten aan te bieden die echte aanwinsten zijn. Met onze nieuwe GROHE SmartControl Dual Spray-keukenmengkraan komen we tegemoet aan de behoeften van onze klanten en brengen we nog meer gemak naar de keuken,” aldus Amit Asthana, Product Manager, LIXIL EMENA.

Veelzijdig in kleur en vorm 

De grote ontwerpdiversiteit maakt de SmartControl Dual Spray-kraan een hoogtepunt in elke keuken. Consumenten kunnen kiezen uit 2 verschillende afwerkingen uit de GROHE Colors Collection (Chroom en Supersteel) en 3 designs:

  1. de cilindervormige GROHE Minta
  2. de organisch gevormde GROHE Essence
  3. de A-vormige GROHE Zedra

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details