NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Mythos T-Shelf: schone lucht en organisatietalent in één

Mythos T-Shelf: schone lucht en organisatietalent in één

Keukeneilanden zijn wereldwijd populair zowel in kleine als grote huizen. Dankzij de centrale ligging creëert het een grote open ruimte waar het hele gezin zich kan verzamelen. Daarom is het belangrijk om de juiste eilandafzuigkap te installeren om voor een goede ventilatie te zorgen en tegelijkertijd een verfijnde uitstraling van de keuken te behouden.

Mythos T-Shelf van Franke verfraait elke keuken met zijn schoonheid en uitzonderlijke organisatietalent. De eiland afzuigkap biedt symmetrie – dankzij de 360° bruikbaarheid – en een verfijnde stijl met zijn matzwarte afwerking en chique rokerige glazen planken. De combinatie van functionaliteit en schoonheid met industriële lijnen vormt de ideale aanvulling op een moderne en fris ogende keuken. De twee LED-lichtbalken van de Mythos T-Shelf, met een slimme dimmerfunctie, helpen de perfecte sfeer te creëren om heerlijke gerechten te serveren.

De Mythos T-Shelf heeft ook optimale opbergruimte, om mooie planten of accessoires op de rokerige glazen planken tentoon te stellen. De opbergruimte fungeert ook als een geweldige functionaliteitsbooster: de kookervaring wordt gemakkelijker omdat je gemakkelijk bij al je keukenaccessoires kunt. 

De symmetrie van de kap, de slimme positionering en de verlichtingsfuncties gaan verder dan schoonheid en zorgen voor een perfecte 360° bruikbaarheid. De Mythos T-Shelf is daarnaast uitgerust met de Sound Pro Blower, de nieuwste technologie die zorgt voor een aangenaam en stil geluid. Het elimineert damp en geuren met minimale geluidsoverlast. Voor de installatie zijn twee opties mogelijk: als kanaal (met buis) of als filter (recirculatie), beide zijn volledig efficiënt in het zuiveren van de lucht en zorgen voor een rook- en geurloze keuken.

Ontdek meer op franke.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details