NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Maatwerk biedt weg naar alle badkamerwensen
Geberit biedt alles voor een zorgeloze badkamer.

Maatwerk biedt weg naar alle badkamerwensen

De badkamer is voor steeds meer mensen de favoriete plek in huis, waar ze volledig tot rust komen en de dagelijkse stress van zich af laten glijden. Dit imago ontstond mede door de komst van steeds betere badkamerproducten. Geberit biedt ons een badkamerwereld die we van top tot teen kunnen invullen, precies zoals wij dat willen. Maatwerk pur sang!

Rust en ruimte

De gedroomde badkamer is er één waarin we rust en ruimte voelen. Een rommelige volle badkamer biedt niet het plezier dat we wensen. Daarom is het bieden van extra, soms onzichtbare, opbergruimte op een slimme manier een toegevoegde waarde voor iedere badkamer. Het praktisch inrichten van de badkamer is van groot belang. Hier helpen retailers natuurlijk aan mee, maar ook producten van Geberit maken het leven in de badkamer iedere dag praktischer, luxueuzer en dus leuker. Geberit biedt ruimtebesparende oplossingen in haar badkamerseries zoals ruimere lades, modulaire badkamermeubels, spiegelkasten, slank ontworpen producten en XS-badkamerseries. Uiteraard beschikbaar in verschillende kleuren en designs, want jij bepaalt hoe de badkamer er uiteindelijk uitziet. 

Geberit AquaClean verhoogt het gevoel van hygiëne en geeft een frisser gevoel dan toiletpapier.

Makkelijk schoon te houden

Het schoonmaken van de badkamer is niet iets waar we allemaal naar uit kijken. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Daarom zijn de producten van Geberit ook hierop afgestemd. Zo is het keramiek van Geberit standaard (of optioneel) voorzien van het unieke KeraTect-glazuur. Dit voorkomt aanhechting van kalk en ophoping van vuil. Het schrobben en schuren van badkamerproducten is hiermee verleden tijd. Wat betreft de toiletten kan je bij Geberit kiezen voor Rimfree-wc’s. Deze toiletten hebben geen spoelrand wat het onderhoudsgemak enorm verhoogt.

Makkelijk te gebruiken

Hedendaagse badkamers zijn van alle gemakken voorzien, wat het luxegevoel verhoogt. Intuïtieve, gebruiksvriendelijke producten en oplossingen voor de badkamer dragen enorm bij aan dit premium gevoel, zonder in te boeten op de optimale functionaliteit. Vanuit Geberit is de Acanto-serie hier een toonbeeld van: alles draait om gemak. Zo biedt de serie een apothekerskast, die je voorheen alleen in de keuken tegenkwam. Verzorgings- en badkamerproducten worden hiermee overzichtelijk opgeborgen. Stil gebruik is natuurlijk ook een meerwaarde. Geberit erkent dit door veel Geberit-badkamermeubels en de Geberit-toiletzittingen te voorzien van soft-close. 

De Acanto-apothekerskast staat garant voor goede en overzichtelijke opbergmogelijkheden.

Makkelijk comfort

Is men op zoek naar extra comfort in de badkamer, maar ook naar extra frisheid? Dan biedt Geberit AquaClean douche-wc de ultieme uitkomst voor comfortabele lichaamsverzorging door reiniging van het onderlichaam met een warme, zachte waterstraal. Dit verhoogt het gevoel van hygiëne en geeft een frisser gevoel dan toiletpapier.  

Makkelijk toegankelijk 

De badkamerkennis van Geberit is zo immens, dat hun gamma voor iedereen geschikt is. Ook voor kinderen, ouderen of mensen met een beperking. De badkamers met de producten van Geberit kan je voor iedereen veilig maken. Met de Setaplano-douchevloer van Geberit bijvoorbeeld. Deze is drempelvrij en door het mineraalcomposiet is het heerlijk zacht aan de voeten en belangrijker nog… antislip. Hiermee toont Geberit aan dat het een totaalleverancier is in de badkamer. Voor alles en vooral voor iedereen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details