NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Kranen van Hotbath: mooi vanbuiten en vanbinnen
Hotbath Cobber is ook als inbouw te verkrijgen.

Kranen van Hotbath: mooi vanbuiten en vanbinnen

De tijd waarin niet over de kraan werd gesproken bij het aanschaffen van een nieuwe keuken of badkamer is gelukkig nagenoeg voorbij. Dit is ook zeer goed te begrijpen, als je de ontwikkelingen in de kranenbranche nauwgezet volgt. Hotbath is daar een goed voorbeeld van. Deze kranen zijn niet alleen mooi vanbuiten, maar hun schoonheid zit ook vanbinnen.

Hotbath is een Nederlands bedrijf en bestaat uit een internationaal team van specialisten op het gebied van kraantechniek, kraanontwerp en kraanproductie. Hiermee doen we Hotbath eigenlijk zelfs nog tekort, want de liefde voor kranen is in alles terug te vinden. Hotbath is altijd op zoek naar de beste partners om hun eindgebruikers de ideale kraan te kunnen bieden. Zo worden de kranen in Italië vervaardigd en dat zie je. Geborsteld staal? Dat doen ze daar nog met de hand. Het ambacht van de Hotbath-kranen spat er vanaf.

ArchieFlag heeft PVD-coating, wat de kraan onder andere beschermt tegen corrosie.

Tien jaar garantie

Maar hoe zit het dan met het binnenwerk? Marketingmanager Marjanne van Sambeek van Hotbath legt uit. “Juist vanwege de kwaliteit bieden we tien jaar garantie. Dit kan onder andere dankzij de kwalitatieve, hoogwaardige en gepatenteerde binnenwerken van het Duitse Flühs. We kiezen ook met dezelfde kwaliteitsredenen voor Italië als productieland. Daar zijn namelijk de beste specialisten te vinden.” Dit levert uiteindelijk een aantal troeven op voor Hotbath. Voorbeeld hiervan is het revolutionaire 3+3-inbouwsysteem, waardoor de kranen op drie manieren kunnen worden gemonteerd. Links, rechts of in het midden? De keus is aan de consument. Van Sambeek: “Daarnaast zijn bijna al onze kranen voorzien van het Flower Power-systeem dat zuinig omgaat met warm water. In de neutrale stand geven deze kranen koud water. Bij andere eenhendelkranen slaat de cv-ketel of andere warmtebron steeds aan en dat kost energie. De meeste Hotbath-kranen geven pas na het verdraaien van de hendel gemengd of warm water.”

Kleurrijke kraan

Als we Van Sambeek vragen naar de meest populaire producten, noemt ze vrijwel direct de Cobber-kranen op. “Cobber is populair, omdat deze serie tijdloos is en bij iedere stijl past. Tegenwoordig zien we dat design wordt doorgetrokken in het hele huis en daar leent de Cobber zich uitstekend voor met verschillende finishes en dertien kleuren. De Cobber is de meest kleurrijke kraan.”

Hotbath Cobber behoort tot een van de populairste kranen van het Nederlandse merk.

Elegante vorm

Voor een strakkere, haast architectonische vorm kunnen liefhebbers van het hogere segment kiezen voor de ArchieFlag-kraan. Van Sambeek: “Deze serie is meer dan hoogwaardig te noemen dankzij het gebruik van de allerbeste materialen. Daarnaast introduceert ArchieFlag drie finishes met PVD-coating. Deze maakt de kraan een stuk bestendiger tegen krassen van buitenaf en beter beschermd is tegen corrosie.”

Speciale keukenkraan

Als we kijken naar de keukenkranen van Hotbath en de kwaliteit hiervan, dan past de Fellow-kraan uitstekend bij het Nederlandse bedrijf. Van Sambeek: “Deze kraan is speciaal voor de keuken ontworpen. Met tal van finishes kan iedereen de kraan kiezen die het beste bij het design van hun huis past. Voor een paar kranen kan zelfs gekozen worden uit dertien kleuren. Daarnaast biedt deze kraan ook allerlei extra functies, zoals een uittrekbare handdouche en een duo-spray” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details