NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Maak het eindejaar 🎅🎄🎁 onvergetelijk met een Liebherr wijnkast

Maak het eindejaar 🎅🎄🎁 onvergetelijk met een Liebherr wijnkast

Met het einde van het jaar in zicht, willen wij u helpen om deze feestelijke periode extra speciaal te maken. Wat is er nu beter dan het geven van een prachtige wijnkast als cadeau aan uw dierbaren? Bij Liebherr hebben we een uitgebreide selectie van hoogwaardige wijnkasten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging zijn aan elk interieur.

Onze wijnkasten bieden niet alleen een perfecte opslagplaats voor uw favoriete wijnen, maar ze dienen ook als een prachtig decoratief element. Of het nu gaat om een compacte wijnkoeler of een indrukwekkende wijnkast voor de echte wijnliefhebber, wij hebben voor elk wat wils. Bovendien zijn bijna al onze wijnkasten direct beschikbaar en kunnen we een snelle levering garanderen, zodat uw klant zijn cadeau op tijd voor de feestdagen in huis heeft.

Twee toppers in de kijker

De onderbouw wijnkast UWTgb 1682. Deze wijnkast is voorzien van de innovatieve TipOpen deurtechniek, waardoor het gebruik ervan moeiteloos en ideaal is, zelfs in keukens met een strak, greeploos ontwerp. Er is plaats voor maximaal 34 flessen rode en witte wijnen, allemaal bewaard op de perfecte drinktemperatuur. De greeploze SoftClose glasdeur, houten plateaus op rails en dubbele LED verlichting dragen bij aan de verfijnde uitstraling van deze wijnkast. Direct leverbaar uit voorraad.

De WSbl 5001 wijnbewaarkast met een temperatuurbereik van +5°C tot +20°C, is geschikt voor een brede variëteit aan wijnen. Via het Touch & Swipe display kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur en luchtvochtigheid instellen. De wijnen worden prachtig belicht door de LED plafondverlichting. De toevoeging van het temperatuuralarm, het doeltreffende FreshAir filter, en de trillingsarme ophanging van de compressor dragen bij aan de serene omgeving waarin de wijnen kunnen rijpen. Direct leverbaar uit voorraad en momenteel in promotie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details