NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Liebherr Bootshow 2024: een unieke tijdreis

Liebherr Bootshow 2024: een unieke tijdreis

Ontdek ons vernieuwde assortiment en wereldprimeur in energiebesparing

Liebherr, de pionier in innovatieve koel- en vriestechnologieën, kondigt met trots de Liebherr Bootshow 2024 aan, een buitengewone tijdreiservaring die u meeneemt door de rijke geschiedenis van Liebherr koelen en vriezen. Naast het genieten van een heerlijk diner aan boord, zullen onze gewaardeerde dealers de mogelijkheid hebben ons volledig vernieuwde assortiment te verkennen, inclusief een wereldprimeur op het gebied van energiebesparing.

Deze unieke bootshow zal aanmeren op 2 verschillende locaties in België, waardoor onze trouwe partners verspreid over het land de kans krijgen om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Noteer één van de volgende data in uw agenda om deze exclusieve ervaring niet te missen:

  • Maandag, 19 februari – Gent
  • Dinsdag, 20 februari – Gent
  • Woensdag, 21 februari – Antwerpen
  • Donderdag, 22 februari – Antwerpen

De Liebherr Bootshow 2024 belooft niet alleen een reis door de tijd, maar ook een inkijk in de toekomst van innovatie en energiebesparing. Mis deze kans niet om als een van de eersten onze baanbrekende technologieën te ervaren. Vergeet u en uw winkelpersoneel niet aan te melden en beleef met ons een onvergetelijke avond.

Kijk voor meer informatie op de website van Liebherr.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details