NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Kranen van restaurantkwaliteit
Voor een lange levensduur en optimale hygiëne worden zowel binnen- als buitenzijde van de manuele kranen vervaardigd uit rvs AISI 304.

Kranen van restaurantkwaliteit

Dat is de overtuiging van Linum Europe. Met de reeks Concept vertaalt het bedrijf uit Kuurne zijn expertise in professionele keukens naar stijlvolle keukens in zowel privé als bedrijfsomgevingen.

Tekst Elise Noyez   Beeld Linum Europe

Vergis je niet. Restaurantkwaliteit staat hier in geen geval synoniem met louter functioneel.  Met hun puur en gestroomlijnd design en hun hoogwaardige afwerking in geborsteld rvs of zwarte PVD gunmetal coating passen de ronde Cigno en haakse Imposto één­greepsmengkranen namelijk perfect in de hedendaagse keuken. Een combinatie met een enkele of dubbele Concept spoelunit in dezelfde afwerking maakt het plaatje compleet.

De rechte Imposto kraan in zwarte PVD gunmetal afwerking voelt zich perfect thuis in de hedendaagse keuken.

Gebruiksgemak

Het grote verschil maken de ééngreeps­mengkranen uit de Concept reeks uiteraard wel in hun gebruik. Een soepele bediening, zowel van de hendel als van de 360° roterende uitloop, voorkomt frustraties in de keuken en voor een nog grotere wendbaarheid en flexibiliteit is de Cigno kraan ook beschikbaar met uittrekbare sproeikop. Voor heel specifieke vragen is er zelfs de Emblemo, een haakse kraan uit geborsteld rvs met frontale hendel.

Gegarandeerde duurzaamheid

Alle manuele kranen uit de Concept reeks worden in Europa vervaardigd uit honderd procent rvs AISI 304, een van de weinige materies die perfect geschikt zijn voor de distributie van gezond drinkwater uit de kraan. Ook de interne structuur bestaat uit deze hoogkwalitatieve legering en dat in solide geëxtrudeerde vorm. Daardoor is de binnenzijde perfect glad en egaal en kunnen bacteriën zich niet zomaar nestelen. Een noodzakelijke voorwaarde voor een optimale hygiëne, dus. Het doordachte ontwerp en materiaalgebruik leiden er bovendien toe dat Linum Europe op alle manuele keukenkranen zeven jaar garantie op productiefouten kan bieden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details