NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Kookplaat met geïntegreerde afzuiging en 5 kookzones
Met de Panorama 120 presenteert Novy een wereldprimeur: deze kookplaat met geïntegreerde afzuiging bevat als enige in zijn soort vijf kookzones.

Kookplaat met geïntegreerde afzuiging en 5 kookzones

De nieuwste ontwikkeling in het gamma is een echte wereldprimeur. De nieuwe Novy Panorama 120 is de eerste kookplaat met geïntegreerde afzuiging die vijf kookzones bevat. Met een lengte van 120 centimeter is deze innovatie letterlijk de grote broer binnen de gekende Panorama-familie. De elegante afzuiging bevindt zich achteraan de kookplaat, waardoor de bewegingsruimte bij het koken niet beperkt wordt. Bovendien is de afzuigtoren enkel zichtbaar als er gekookt wordt. Deze oplossing is leverbaar met afvoer naar buiten of met recirculatie.

De afzuiging bevindt zich achteraan de kookplaat, waardoor er veel bewegingsvrijheid bij het koken ontstaat.

Mensen kiezen vandaag steeds vaker voor een open keuken of een kookeiland. De keuken wordt ingericht als een gezellige leefruimte, van waaruit men in veel gevallen ook zicht heeft op de omgeving. “Met onze Panorama ontwikkelden we een kookplaat met subtiel geïntegreerde afzuiging, die perfect past binnen elk keukenontwerp. De strakke zwarte afzuigtoren in semi-transparant glas bevindt zich achteraan de inductiekookplaat, waardoor de gebruiker heel wat bewegingsvrijheid krijgt tijdens het koken. Deze naadloos ingewerkte afzuiging is verstelbaar in hoogte, waardoor alle dampen aan de bron optimaal afgevoerd worden zowel bij lage pannen als hoge potten. Ze is bovendien enkel zichtbaar als er gekookt wordt”, vertelt director marketing Olivier Lambert. “Vandaag breiden we deze Novy Panorama-reeks uit met een unicum. De Panorama 120 is dankzij de royale lengte van 120 centimeter letterlijk de grote broer binnen de familie en meteen ook de eerste in zijn soort met vijf kookzones. Voor wie het groots ziet, kunnen verschillende kookzones van de panoramische kookplaat tot grote kookzones gekoppeld worden, ideaal voor een grillplaat of grote stoofpot.”

Deze naadloos ingewerkte afzuiging is enkel zichtbaar als er gekookt wordt. Deze toren is verstelbaar in hoogte, waardoor alle dampen aan de bron optimaal afgevoerd worden, zowel bij lage pannen als hoge potten.

Fluisterstil, slim en onderhoudsvriendelijk

Net als alle andere dampkappen in het gamma van Novy wordt deze Panorama 120 gekenmerkt door een stille en efficiënte werking. Door de ingebouwde geluidsdemper en akoestische optimalisatie hoor je het gepruttel van je potten in plaats van de afzuiging. Zowel bij een installatie met een traditionele afvoer naar buiten als een met recirculatie. De Pure recirculatietechnologie van Novy combineert de sterke afzuigkracht van de dampkap met een uiterst efficiënte vet- en koolstoffilter als geheim ingrediënt. De filter absorbeert alle geuren en neutraliseert zelfs de sterkste geuren, zoals die van vis, voor 95 tot 100 procent. Dankzij een speciale natuurlijke coating gaat de filter tot 900 kookuren mee, waardoor hij afhankelijk van de gebruiksintensiviteit maar om de 3 tot 5 jaar vervangen moet worden. De recirculatiebox, die netjes in de plint gemonteerd is, blaast de gezuiverde lucht opnieuw in de keuken.

“De innovatieve Novy Panorama 120 is ook zeer vlot te onderhouden. Het glas van de afzuigtoren kan verwijderd worden, de vetfilters zijn vaatwasbestendig en ook de opvangbakjes kunnen eenvoudig gereinigd worden. Verder beschermt de afdichting tussen toren en kookplaat het toestel tegen verdwaalde restjes”, gaat de director marketing verder. “Deze afzuiging blinkt op het werkblad uit door haar kracht en stijl, en binnenin zorgen de platte motoren ervoor dat de kastruimte optimaal benut kan worden. De koppeling aan de Novy Connect App tilt de kookervaring naar een nog hoger niveau, maar uiteraard blijft ook een bediening via de kookplaat mogelijk.” 


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details