NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Kleine aanpassingen die onze toestellen beter maken”
Richmond met draaiknopbediening. Deze modellen hebben kookzones met bridgefunctie zodat ook een vispan of een grillplaat kan worden gebruikt.

“Kleine aanpassingen die onze toestellen beter maken”

“We luisteren naar onze klanten en gaan met de feedback aan de slag om onze producten nog beter te maken.” Je hoort het fabrikanten vaak zeggen. Maar fornuizenfabrikant Stoves zegt het niet alleen, ze doen ook effectief wat met de binnengekomen tips.

Het uitbouwen van een assortiment fornuizen gebeurt niet alleen door ‘oude’ modellen te vervangen door nieuwe ontwikkelingen. Ook handige aanpassingen aan de bestaande toestellen horen erbij. “Op basis van eigen bevindingen en feedback van onze klanten zijn we aan de slag gegaan”, bevestigt fornuizenfabrikant Stoves. “Het zijn onze klanten die dagelijks met de fornuizen werken en die dus dagelijks ondervinden wat er anders kan. Het resultaat is een aanpassingsronde die het gebruiksgemak ten goede komt.”

Stoves: “Nu ook een fornuis met zoneloze inductiekookplaat beschikbaar.”

Minder door de knieën

Het assortiment van Stoves is immens en de genoemde wijzigingen aan de toestellen gelden niet voor alle fornuizen van alle collecties. “Het gaat specifiek over de Deluxe-modellen, onze fornuizen die wat extraatjes aan de gebruikers bezorgen”, verduidelijkt de fabrikant. “Concreet gaat het om vier ingrepen, de ene al wat opvallender dan de andere. Zo zal bij de nieuwe 100 en 110 centimeter Deluxe-fornuizen de multifunctionele oven niet langer linksonder staan maar wel rechtsboven. Dit om de eenvoudige reden dat de gebruiker dan minder door de knieën moet gaan. De heteluchtoven maakt de omgekeerde beweging.

Bediening verbeteren

Ook qua bediening pakt Stoves een aantal zaken anders aan bij de Deluxe-modellen. Zo komen er zwarte ovenindicateringen rond de knoppen bij de 90, 100 en 110 centimeter fornuizen om de leesbaarheid ervan te verbeteren en te voorkomen dat de icoontjes vervagen. We voegen aan deze modellen ook een grote digitale timer toe waarmee de gebruiker de exacte temperatuur van de multifunctionele oven per vijf graden kan programmeren. En bij de Deluxe-inductiefornuizen van deze afmetingen komt er een knopbediening aan de voorzijde in plaats van de gekende tipslide-bediening.

De multifunctionele oven en de heteluchtoven wisselen van plaats.

Bediening verbeteren

Naast de aanpassing op bestaande modellen komt Stoves met een geheel nieuw product op de markt, een fornuis met zoneloze inductiekookplaat. “Zoals de naam het al zegt, kent dit model geen losse kookzones maar wel één groot oppervlak dat in zijn geheel benut kan worden”, aldus de fabrikant. “Zet de pannen maar naar wens op de kookplaat want deze detecteert meteen de locatie ervan en past zich dan aan de vorm en de grootte van de pan aan. Deze nieuwkomer komt nog wel met de gekende tipslide-bediening.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details