NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Key to success? No-nonsensecommunicatie en oplossingsgericht handelen
Informeren en inspireren in de ZiZo-toonzaal.

Key to success? No-nonsensecommunicatie en oplossingsgericht handelen

Het gaat ZiZo Interieur & Ontwerp in Putte voor de wind. In amper tien jaar tijd is deze specialist in interieurbouw
uitgegroeid tot een dynamische onderneming met tien medewerkers, een nieuw en ultramodern gebouw, gevuld orderboekje en al heel wat bijzondere interieurprojecten op het palmares. Sinds enkele jaren is ZiZo ook partner van Brio Group, het netwerk en de aankoopgroepering die zelfstandige keuken- en interieurbouwers samen brengt, ondersteunt en meer slagkracht geeft. 

Het nieuwe gebouw van ZiZo Interieur & Ontwerp weerspiegelt de hoge kwaliteit waar dit maatwerkbedrijf voor staat.

ZiZo Interieur & Ontwerp staat voor interieurbouw in de meest complete betekenis van het woord: van keuken tot badkamer, van maatkasten en mdf-constructies tot zelfs parketvloeren en binnendeuren. Met uitzondering van deze twee laatste wordt al het maatwerk in eigen beheer ontworpen en geproduceerd, in het moderne schrijnwerkersatelier, waarna alles door eigen mensen wordt geplaatst. Minutieus maatwerk met een allesomvattende totaalservice, zowel in opdracht van de eindklant als de aannemer of architect.

Benny Verscuren, zaakvoerder van Zizo: “Al van de start hanteer ik een heldere no-nonsensecommunicatie: correcte offertes, een strikte opvolging en alleen beloftes die we daadwerkelijk kunnen waarmaken. Dit wordt geapprecieerd. Klanten weten exact wat ze aan ons hebben en kunnen verwachten. Een probleempje op een werf? Dat wordt kordaat aangepakt en direct opgelost.” Eenzelfde correcte service verwacht ZiZo ook van de toeleveranciers en professionele partners. Vandaar de klik met Brio Group die als aankoopgroepering met een aanzienlijke plus nu ongeveer een viertal jaar geleden bij ZiZo Interieur in de picture kwam. 

Het Unito Infinity all-in-one watersysteem met ‘slimme’ multifunctionele keukenkraan die watersoorten combineert.

Vooruitziend ondernemerschap

Het moet gezegd worden: Benny Verscuren heeft niet alleen een flinke portie lef maar blijkt ook een vooruitziend ondernemer. Afgestudeerd in de elektronica rolt hij op 21-jarige leeftijd bijna toevallig in het keukenvak. Samen met een collega neemt hij de franchise van een Ixina-vestiging ter harte, met succes. Wanneer hij wordt uitgekocht, is het tijd voor een volgende stap. “Ik besloot in de branche te blijven, maar naast het ontwerp en de plaatsing ook zelf de maatmeubelen te produceren. De focus lag bovendien al van bij de start op het volledige interieur, en niet langer enkel de keuken.” Hij nam een ervaren schrijnwerker onder de arm – nu nog steeds meestergast bij ZiZo – en besloot, als startende onderneming, meteen stevig te investeren in een geautomatiseerde, CNC-gestuurde en professionele schrijnwerkerij. “Sindsdien zijn we gestaag gegroeid, a rato van één medewerker extra per jaar.” Anno 2022 telt ZiZo tien medewerkers waaronder twee interieurarchitecten die het advies en ontwerp voor hun rekening nemen. Een verdere professionalisering die loont.

Een ZiZo-maatkeuken, perfect geënt op de woning en de smaak van de bewoners.

Kennismaken met nieuwigheden

Samen met de groei ontstond de behoefte aan een nieuwe en grotere locatie. Dit vertaalde zich, ondertussen al meer dan drie jaar geleden, in een nieuwbouw op de Leuvensebaan in Putte met een toonzaal en atelier van respectievelijk 400 en 600 vierkante meter. “Momenteel maken we op de eerste verdieping nog werk van een belevingsruimte in de vorm van een ingericht appartement. Hiermee willen we niet alleen de consument maar ook de aannemer en architect, op zoek naar een professionele partner in maatwerk, verder inspireren”, aldus nog Benny. Daarnaast besloot ZiZo ook om met Brio Group in zee te gaan, om zo het netwerk te verbreden en toegang te krijgen tot het voorraadplatform E.C.K. met een brede waaier aan merken in sanitair en elektro. “Regelmatig zijn we ook present op de Brio-productvoorstellingen waar we regelmatig iets nieuws en interessants ontdekken. Het Unito Water System met multifunctionele keukenkraan is daar een voorbeeld van. Net als het aanvullend gamma aan stoelen waarvan we er ondertussen enkele in de toonzaal hebben staan.” De Brio Collection, met meer dan 100 keuken-, badkamer- en interieurmerken, gaat inderdaad verder dan het evidente en ook dat wordt duidelijk geapprecieerd. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details