NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Jong designlabel in kwaliteitsvol sanitair slaat aan
De thuisbasis van Sanitair Fierens in Mechelen.

Jong designlabel in kwaliteitsvol sanitair slaat aan

Bij Sanitair Fierens worden kwaliteit, design en service hoog in het vaandel gedragen. Dat dit wordt geapprecieerd, blijkt uit het gevulde orderboekje. Van hun leveranciers en de merken die ze aanbieden verwachten ze eenzelfde hoge standaard. En of het klikt met O-Plus, het designlabel dat aan de veeleisende verwachtingen kan voldoen, zowel qua esthetiek, design en kwaliteit als qua service.

Sanitair Fierens aan de Gentsesteenweg in Mechelen is een familiebedrijf pur sang, met verschillende al dan niet aangetrouwde familieleden en generaties in de toonzaal en op de baan. Na 65 jaar is dit bedrijf dan ook een referentie in het Mechelse, maar ook ver daarbuiten. Samen met hun vaste medewerkers trekt het veertienkoppig team aan hetzelfde zeel: elke dag kwaliteit leveren, met bij renovaties zo weinig mogelijk hinder voor de klant. 

O-Plus by Treemme kranen in de diverse finishes, te zien in de toonzaal.

Renovatie en nieuwbouw

Met 65 jaar op de teller kan de klant bij Sanitair Fierens op heel wat ervaring en expertise rekenen. “We doen zowel totaalrenovaties van badkamers als nieuwbouw. En ook voor warmtepompen, ventilatie en airco kan men bij ons terecht”, aldus Tilly Geudens, derde generatie en sinds enkele jaren ook actief in de zaak. Wat nieuwbouw betreft, werkt Sanitair Fierens onder meer voor houtskeletbouwer Quackels. “Vaak moeten we hier kort op de bal spelen en snel en correct bediend worden door onze leveranciers. Dit verloopt, net als de communicatie, steeds zeer vlot bij O-Plus.” Wat de renovatiemarkt betreft, gaat Sanitair Fierens vooral prat op een efficiënte werking met strikte planning. Een totaalrenovatie kan worden afgerond in anderhalve week. “We bieden, indien gewenst, bovendien een allesomvattende en gecoördineerde totaalservice. Meteen een nieuw dakraam of deur? Ook dat is mogelijk.”

Geapprecieerd aanbod van O-Plus

De toonzaal van Sanitair Fierens, die trouwens regelmatig een update krijgt, biedt een mooi overzicht van diverse stijlen en de laatste trends. Ook de O-Plus-producten zijn goed vertegenwoordigd, onder meer met O-Plus by Treemme kranen met verschillende modellen in de diverse kleuren. Tilly: “Wij zijn zeer selectief en veeleisend als het op kwaliteit aankomt. O-Plus past perfect binnen ons aanbod. Ook het feit dat de onderdelen na 25 jaar nog beschikbaar zijn, is van belang. En nu de matzwarte kranen erg in trek zijn, hebben we uiteraard ook extra aandacht voor de lakkwaliteit. En die is uitstekend.” Over kleuren gesproken, op dat vlak heeft O-Plus by Treemme met maar liefst twaalf varianten heel wat in zijn mars. “Bijzonder is dat we ook de profielen van de O-Plus by PDP douchedeuren en -wanden in net dezelfde kleur kunnen krijgen. Net als de accessoires die de badkamerinrichting vervolledigen. Zo kunnen we de gekozen finish mooi in de badkamerinrichting doortrekken.” 

Trends

Wat momenteel vooral in trek is? “Naast het traditionele chroom is en blijft de matzwarte look doorheen de badkamer erg gegeerd. Vooral de O-Plus Kubi douchewand voor de inloopdouche met slank massief frame, zwart gelakt, heeft hier in onze toonzaal veel bijval”, weet Tilly. “Wat de douchedeuren betreft, tonen we in onze showroom onder meer de New Generation-lijn van O-Plus.” Een nieuwtje: deze toplijn met aluminium profielen heeft met New Generation Inox nu ook een variant in roestvrij staal, naar keuze glanzend of mat. Blijven vernieuwen, ten behoeve van de badkamer van vandaag en morgen, is het motto.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details