NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Hoge verwachtingen op vlak van kwaliteit en prijs
Badkamersferen beleven in de toonzaal van Jimmy D’Hondt.

Hoge verwachtingen op vlak van kwaliteit en prijs

Het uitgekiende en gestaag groeiende assortiment aan O-Plus-producten voor badkamer en keuken wordt vooral geprezen omwille van de uitstekende kwaliteit en het design – mee met de laatste trends – en dit aan een concurrentiële prijs. Dat beaamt ook Jimmy D’Hondt, badkamerspecialist en gevestigde waarde in Gingelom en omstreken. Ook in zijn toonzaal is het jonge designlabel O-Plus vandaag al prominent aanwezig.

Het O-Plus-wastafeltablet Cerces in solid surface.

“Professioneel, excellente service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.” De Google reviews liegen er niet om. Jimmy D’Hondt, in 2005 gestart als verwarmingstechnieker, is ondertussen uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in zowel verwarmings-, airco- en ventilatietechnieken als in badkamer en sanitair. Indien gewenst, wordt de badkamer van a tot z aangepakt: van leidingen over gyproc- en tegelwerken tot meubels en sanitaire toestellen, met slechts één aanspreekpunt voor al deze werken. Weer een tevreden klant, dat is waarvoor ze het doen. En laat dat nu ook het leidmotief zijn van O-Plus, met wie Jimmy D’hondt een aangename samenwerking ervaart.

Jimmy D’Hondt, badkamerspecialist en verdeler van O-Plus.

Hoge verwachtingen qua kwaliteit

Nu zo’n twaalf jaar geleden verhuisde Jimmy D’Hondt naar een ruime loods waar ook plaats was voor een moderne toonzaal, een showroom van ruim 140 vierkante meter die trouwens regelmatig een update krijgt met de laatste nieuwigheden. Hier wordt volop ingezet op beleving, met diverse boxen en badkameropstellingen die inspireren. Stella, partner van Jimmy D’Hondt: “Men is op zoek naar gezelligheid en wellness in de badkamer, met oplossingen die bovendien mee zijn met de huidige interieurtrends. Die sfeer wensen we hier over te brengen, dit in verschillende prijsklasses.” Ook O-Plus, een merk dat trouwens exclusief wordt verdeeld via de vakman, heeft van bij de start een plek gekregen in de toonzaal. “O-Plus is vandaag goed voor zo’n 80 procent van de geplaatste sanitaire toestellen”, aldus nog Stella. “We ervaren het als een merk dat zeker voldoet aan al onze hoge verwachtingen qua kwaliteit, dit aan een correcte prijs. Ook op vlak van de laatste trends is het assortiment zeer actueel, met kraanwerk in diverse kleuren. Naast zwart winnen ook de goud- en bronstinten verder aan belang en ook die kunnen we met O-Plus aanbieden. En dat al deze referenties in stock en snel leverbaar zijn, is uiteraard ook een belangrijke plus.” 

Via de opening onderaan kan de spiegelkast gesloten worden, ook met snoer aangesloten op de energiebox.

Uitgebreide meubelmogelijkheden

O-Plus is er ondertussen voor de volledige badkamer: van baden en douchebakken over kraanwerk tot handdoekradiatoren en allerhande accessoires. Ook wat de meubels betreft, kreeg het assortiment een serieuze boost. Nieuw is onder meer de Omega-meubelreeks, beschikbaar in breedtes van 60 tot 120 centimeter en dit in negen kleuren: mat zwart, wit, lichtgrijs, antraciet en vijf stijlvolle houtdecors. Kwaliteit alom, ook achter de fronten met Blum Legrabox-lades en gedempte scharnieren. Daarenboven laat Omega de keuze tussen vijf openingsmogelijkheden, waaronder ook push-to-open, greeploos en diverse grepen in geborsteld aluminium of zwart. De kast laat zich combineren met diverse O-Plus-wastafeltabletten, zowel in kunstmarmer als in solid surface. Deze laatste laten zich in verregaande mate personaliseren, inclusief de vorm en positie van de waskom. Halfhoge en hoge kolomkasten in diverse breedtes, net als elegante toiletkasten, vervolledigen deze zeer complete Omega-reeks. Tot slot kan het Omega-meubel gecombineerd worden met verschillende O-Plus spiegels, verkrijgbaar met zijkanten in de gekozen meubelkleur. Nieuw is de opening van 1 centimeter onderaan de spiegelkast. Dit maakt dat men de spiegeldeur mooi kan sluiten, ook als er een snoer is aangesloten op de energiebox. Slimme details die mee het verschil maken.

Het O-Plus Omega-meubel in het wit met stijlvolle zwarte greep.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details