NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Handig, slim, duurzaam
Miele op Batibouw: “Onze focus lag op de kookplaat met geïntegreerde dampkap en de nieuwe combi-stoomoven met HydroClean-zelfreiniging.”

Handig, slim, duurzaam

Gezond en lekker koken met keukentoestellen die perfect passen in elk interieur en die kwaliteit uitademen. ‘Jouw keuken op zijn best’ is dan ook de straffe boodschap waarmee Miele uitpakte tijdens Batibouw. Met zes tips om duurzaam te koken onderstreept de fabrikant eveneens mee te zijn met de hot topics van vandaag.

Miele ontwikkelt als fabrikant uiteraard innovatieve toestellen die het dagelijks koken voor de gebruiker makkelijker maken. Maar tegelijkertijd helpen bijvoorbeeld de ovens en de kookplaten ook om duurzamer te koken en voedselverspilling tegen te gaan. Handige functies zijn bijvoorbeeld de TasteControl (voorkomt dat voedsel te gaar wordt of uitdroogt in de oven door de ovendeur automatisch te openen zodra de vooraf ingestelde bereidingstijd afgelopen is) en de Smart Food ID (een camera detecteert wat in de oven staat en stuurt daarop automatisch het kookproces). Op de kookplaat waakt de intelligente TempControl-sensor dan weer continu over de ideale temperatuur.

Combi-stoomovens in alle maten en gewichten bij Miele.

Upgrade voor instapmodel

Het succesvolle instapmodel uit de H2000-reeks ovens onderging een vernieuwingsronde. Meteen valt het glazen front in obsidiaanzwart op, net als de handgreep die lijkt te zweven en de zilveren rand die de onderkant van de deur verfraait. Maar ook qua prestaties gaat het instapmodel erop vooruit, met voor het eerst vijftien automatische programma’s beschikbaar om te helpen bij het bereiden van populaire klassiekers. De modus, de temperatuur en de bereidingstijd worden automatisch ingesteld. De ovenruimte van 76 liter heeft vijf niveaus en is voorzien van de PerfectClean-afwerking waardoor oven en bakplaten simpel met een sopje en spons af te wassen zijn. Ook beschikbaar: zelfreinigende versies met pyrolyse. Alle modellen, voorzien van een WiFi-functie en dus te verbinden met de Miele-app, behoren tot energieklasse A+.

De zelfreinigingsfunctie HydroClean verwijdert alle etensresten.

Perfect glanzend

Veel hobbykoks zijn grote fan van combi-stoomovens en Miele beschikt over een ruim assortiment. Vandaag breidt Miele dat gamma nog verder uit met HydroClean, een handige zelfreinigingsfunctie voor een glanzende ovenruimte. “De combi-stoomoven combineert het beste van twee werelden”, horen we op de stand. “Geavanceerde ovenfuncties en de kracht van een stoomoven zijn samengebracht in één toestel. Individuele bereidingsfasen zijn naar wens instelbaar met parameters zoals werkmodus, temperatuur, bereidingstijd en vochtigheid in de oven. Daarnaast staan meer dan 200 automatische programma’s klaar om de gebruiker te helpen. En HydroClean komt er nu als extra hulp bij. Schrobben is voltooid verleden tijd, alle etensresten verdwijnen als sneeuw voor de zon. De binnenkant van de oven blijft er dus smetteloos uitzien. We raden gebruikers aan om HydroClean elke drie maanden te gebruiken. Of vaker voor wie regelmatig braadt of grilt in de oven. En ook de combi-stoomovens met de zelfreinigingsfunctie behoren tot de energieklasse A+.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details