NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
GROHE breidt aanbod Eurosmart keukenkranen uit: de perfecte keuze voor de moderne keuken

GROHE breidt aanbod Eurosmart keukenkranen uit: de perfecte keuze voor de moderne keuken

Voor elk wat wils: door de toevoeging van drie nieuwe varianten bestaat het GROHE Eurosmart assortiment nu uit dertien oplossingen. Ideaal om aan ieders eisen te voldoen.

Keuze te over: GROHE Eurosmart is nu verkrijgbaar in Chrome, SuperSteel en het nieuwe populaire Matte Black.

Het perfecte duo voor moderne keukens: GROHE biedt bijpassende spoelbakken uit roestvrij staal en composiet aan voor een holistisch, functioneel design.

Tegenwoordig is de keuken het multifunctionele hart van de woning. Consumenten gaan dan ook steeds meer op zoek naar producten die niet alleen kwaliteit en stijl uitstralen, maar ook naadloos bij hun levensstijl passen. Precies daarom breidde GROHE – een wereldwijd toonaangevend merk voor sanitaire totaaloplossingen voor badkamer en keuken – zijn populaire Eurosmart keukenlijn uit. Door de toevoeging van drie nieuwe varianten bestaat het GROHE Eurosmart assortiment nu uit dertien indrukwekkende oplossingen – ideaal om in te spelen op alle behoeften van de meest veeleisende klanten. Met drie verschillende maten, een U- en C-vormige kraan en een wandkraan heeft het uitgebreide assortiment alles in huis om elke moderne keuken naar een hoger niveau te tillen. Alle producten zijn verkrijgbaar in Chrome, en een aantal exemplaren ook in SuperSteel of Matte Black, de nieuwste aanwinsten van de GROHE Colors Collection.

Een ruim aanbod voor elke keuken

GROHE breidde zijn Eurosmart assortiment uit met U- en C-vormige uitlopen in drie verschillende hoogtes: laag, middelhoog en hoog. Al deze kranen zijn verkrijgbaar in drie prachtige stijlen: tijdloos Chrome, elegant SuperSteel en verfijnd Matte Black, de nieuwste aanwinsten van de GROHE Colors Collection. Naast de traditionele ontwerpen omvat de Eurosmart lijn ook een wandkraan. Bovendien zijn twee van de nieuwe varianten zelfs voor een naar binnen openend raam te plaatsen. Ze kunnen namelijk uit hun houder worden getild en plat worden gelegd, zodat het raam volledig open kan.

Weergaloze flexibiliteit voor dagdagelijkse taken

Het Eurosmart assortiment staat volledig in het teken van gemak en functionaliteit. Dankzij de draaibare uitloop en de kranen met dubbele straal (laminaire en sproeistraal) zijn alledaagse taakjes in de keuken, zoals schoonmaken of potten vullen, geen moeite meer. GROHE Eurosmart is bovendien uitgerust met milieuvriendelijke technologieën zoals GROHE SilkMove Energy Saving, dat alleen koud water laat stromen als de hendel in het midden staat. Zo wordt er extra energie bespaard. Voor de innovatieve GROHE Water Saving technologie werd dan weer een mousseur gebruikt die de watertoevoer vermindert zonder afbreuk te doen aan de prestaties van de kraan. Dat bespaart veel water tijdens het afwassen.

Kwaliteit en stijl voor een betaalbare prijs

Een van de opvallendste kenmerken is dat het GROHE Eurosmart assortiment enorm veel varianten en functies omvat zonder aan betaalbaarheid in te boeten. De ideale keuze dus voor prijsbewuste klanten.

Holistisch keukendesign door GROHE

In een holistisch keukenconcept moet de spoelbak perfect bij de kraan passen. Daarom biedt GROHE tal van spoelbakken aan die al net zo perfect in elke mogelijke keuken passen als de GROHE Eurosmart kraan. Zowel de K200 als de K400 roestvrijstalen spoelbakken met verschillende afvoeren vormen de ideale combinatie met de Eurosmart kraan. Klanten die de voorkeur geven aan stijlvolle donkere kleuren, vinden hun gading bij de composiet spoelbakken in Granite Gray en Granite Black. Alle spoelbakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor alle keukenelementen perfect binnen ieders stijl vallen.

Om van alle leefruimtes een harmonieus geheel te maken, is GROHE Eurosmart ook beschikbaar voor de badkamer. Ontdek er meer over via GROHE’s ervaringshub GROHE X.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details