NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Een tsunami aan nieuwigheden
ATAG: “Met Celsius°Cooking™ kook je tot de graad en de seconde nauwkeurig. En met de Elevate introduceren we de meest volledige TwoInOne kookplaat.”

Een tsunami aan nieuwigheden

Met vijf merken onder de paraplu van één grote groep valt er vanzelfsprekend steeds een heleboel nieuws te vertellen. Voeg de vele innovaties van de merken afzonderlijk samen en je krijgt een ware tsunami aan upgrades en nieuwe introducties.

“We zijn in staat met onze vijf merken vrijwel iedere keukenwens in te vullen”, klinkt het bij ATAG. “Bij ATAG, Pelgrim, ETNA, Hisense en ASKO vindt de consument een zeer grote keuze in prijsklasse, design en specificaties. Bovendien hebben we meer dan 200 nieuwigheden, verspreid over de verschillende merken: ATAG met bijvoorbeeld Celsius°Cooking™, een nieuwe standaard binnen inductie. Pelgrim en ETNA introduceren beide een compleet nieuwe ovenlijn. Maar eigenlijk is het bij alle merken bijna te veel om op te noemen.”

Premium Green vaatwassers van ATAG: duurzaam, fluisterstil en vol met handige features.

Innovatie in zowat elke productcategorie

De Celsius°Cooking™-inductiekookplaten laten iedereen koken als een sterrenkok. Een ambitieuze uitspraak, weet ook ATAG: “Celsius°Cooking™ is tem­peratuurgestuurd koken. Elk gerecht tot op de graad en tot op de seconde nauwkeurig. Bovendien staan ook duidelijke instructies en video tutorials klaar om de kok bij elke stap te helpen. ATAG Celsius°Cooking™ is de professionele assistent in elke keuken. En met de Elevate introduceren we de meest volledige TwoInOne kookplaat, met Celsius°Cooking™ en met de stilste – slechts 60 dB(A) – en meest efficiënte geïntegreerde dampkap. We vergeten ook de Premium Green-vaatwassers niet, onze meest duurzame vaatwassers. Zuinig met energie, water en wasmiddel. Verbazingwekkend ruim met onder meer de hoogste laadhoogte ter wereld. En fluisterstil als een koelkast. Een aantal innovaties mocht zeker niet ontbreken: een push-to-open, Flexi Racks™-rekken die makkelijk aan de lading aan te passen zijn, de Autodose-functie die de noodzaak aan een vaatwastabletje wegneemt en inzet op de ATAG 3-in-1 vaatwasgel die slechts één keer per maand moet worden bijgevuld… En met de Connect Life-app kan de vaatwasser op afstand worden bediend en gemonitord.”

Handig en energiezuinig

Een compleet nieuwe ovenlijn met interessante specificaties en nieuws op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid zijn de headliners van de Pelgrim-introducties. “De grootste ovens in de markt en bovendien vol met functies voor allerlei manieren van koken”, zo omschrijft Pelgrim de Mooi Samen 5-serie ovens. “Een AirFry-bakplaat en bijbehorend AirBake-programma, AssistSteam-functie dat bijvoorbeeld knapperig brood oplevert. We goten dit alles in een ovenlijn met een strak design en eentje die uitblinkt in schoonmaakgemak. Want eenvoudig en snel alles weer schoon krijgen, is zeker zo belangrijk.”

Hoe kunnen we ons energieverbruik verminderen? Het is wellicht de vraag die de meeste gezinnen zich stellen. Pelgrim helpt hen een handje met het Groene Keuze-label. “Dit label geven we aan onze duurzaamste en energiezuinigste producten”, legt de fabrikant uit. “Een gunstig energielabel hoort er natuurlijk bij, maar het is niet de enige parameter. Een zo min mogelijke uitstoot van CO2 tijdens het vervoer is minstens zo belangrijk. Daarom produceren we in Europa. De energiebesparende functies en de slimme tips die we als fabrikant meegeven voegen we daar nog bij om tot de Pelgrims Groene Keuze te komen.”

Een nieuwe ovenlijn domineert de Pelgrim-introducties.

Onderscheidende specificaties

Een matzwarte ovenlijn en de nieuwe lijn vaatwassers domineren de introductie van de nieuwigheden bij ETNA. “Trendy design en de wensen van de hedendaagse thuiskok komen samen in onze nieuwe ovens”, klinkt het. “De functies SteamAssist, StepBake en Crisp maken het nog leuker om gerechten in de oven te bereiden. Hydrolyse en Pyrolyse garanderen dan weer een eenvoudige schoonmaak.” De ovenlijn telt vijf nieuwe ovenmodellen met daarbovenop nog een oven van 45 centimeter met microgolffunctie.

De nieuwe lijn vaatwassers telt acht modellen waarvan één vrijstaand toestel. De toppers in deze lijn hebben een koolborstelloze motor, energielabel C en een geluidsniveau van slechts 39 dB, dat met het speciale nachtprogramma zelfs verder wordt teruggebracht tot 37 dB. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details