NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Een nieuw Dream Team is geboren

“Een nieuw Dream Team is geboren

De voorbije twee jaar onderging DER KREIS namelijk een totale metamorfose. “De werknemers zijn dan wel nieuw, onze corebusiness bleef en blijft identiek”, klinkt het.

Met acht jaar ervaring in de keukenbranche nam Ronny Thyssen de leiding van DER KREIS op zich. Werkt hij niet aan een nieuw project of initiatief, dan vind je Ronny in zijn tuin of met loopschoenen aan. Hij werkte al vijf halve marathons af. Een marathon lopen staat nog op zijn bucket list. Daarnaast houdt hij van reizen, van verschillende culturen en al wat culinair is.

DER KREIS BeLux steekt in een totaal nieuw jasje. Het Dream Team onder leiding van Ronny Thyssen is compleet met de aanwerving van Patrick Vannut als accountmanager voor Vlaanderen en Brussel. Thyssen: “De teamleden vullen elkaar goed aan en ik ben er dan ook van overtuigd dat we onze werkzaamheden met onze partners uit handel en industrie nog kunnen verbeteren. De mens staat nog steeds centraal en dat is het leuke bij DER KREIS: we gaan familiair met elkaar om.”

Martine Penne is het langst in dienst bij DER KREIS, al is lang relatief als je weet dat ze sinds september 2019 als accountmanager voor Wallonië en Luxemburg aan de slag is. Martine is vaak op stap met haar Zwitserse herder. Staan de terrasjes er weer, dan kan je er haar zeker zien genieten van een koffietje, uiteraard liefst in goed gezelschap.

Fabrikanten aanschrijven

De wereldwijde coronapandemie heeft in tal van landen een impact gehad op de productie van keukentoestellen. Het gebeurde op regelmatige basis dat een land (of een regio) in volledige lockdown ging waarbij de productie dan volledig stilviel. De achterstand is nog steeds niet ingehaald. “Zeker niet evident voor onze leden die hun klanten een volledig afgewerkte droomkeuken willen bezorgen”, aldus Thyssen. “Zolang deze niet volledig is, blijft ook de betaling uit wat dan weer een zware dobber kan zijn voor de keukenhandelaar. Met DER KREIS hebben we de desbetreffende fabrikanten per brief aangespoord al het nodige in het werk te stellen die leveringsachterstand weg te werken.”

Tijdens de werkuren vind je Patrick Vannut in Vlaanderen en Brussel, in zijn vrije tijd kijk je best omhoog om hem te spotten. Deze privépiloot vliegt graag met zijn echtgenote en/of vrienden naar één van onze buurlanden voor een uitstapje.

Save the date

De jaarvergadering van DER KREIS is vorig jaar jammer genoeg in het water gevallen. Traditioneel betaalt de aankoopgroepering haar bonussen tijdens dat event uit. Ook dit jaar (nog) geen jaarvergadering, al licht Thyssen een tipje van de sluier: “Op 8 november organiseren we ‘iets’. Hoe het juist in zijn werk zal gaan, hangt af van de geldende maatregelen. We zijn optimistisch alsnog een jaarvergadering te kunnen doen. Toch hebben we hier niet op gewacht om dit voorjaar een groot voorschot uit te betalen op de bonussen. Een welgekomen hart onder de riem van al onze leden.” 

Office Manager Joëlle Bonni is een bezige bij. Haar adoptiehond Jazz, geboren in Roemenië, geniet van haar goede zorgen. Sindsdien springt ze regelmatig bij en steunt ze zo de organisatie die de repatriëring van Jazz regelde. Lezen, muziek en reizen naar de Provence vullen eveneens haar vrije tijd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details