NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Een gouden blikvanger
De populaire BLANCO LINUS-S kranenreeks krijgt nu ook een satin gold-variant.

Een gouden blikvanger

De keuze van de keukenkraan lijkt op het eerste zicht banaal, maar het is wel die beslissing die elke keer je de keuken binnenkomt je kan verleiden of irriteren. Daarom is ook het ontwerp van de kraan een belangrijk gegeven. Design en kleur. En BLANCO komt vandaag met een nieuwe, trendy kleur voor haar kranen.

Met bijpassende accessoires, eveneens in satin gold, zorgt BLANCO LIVIA-S voor een opmerkelijke waterzone.

Goud is trendy op de beurs waar het als een veilige belegging wordt aanzien. Maar ook in de keuken worden gouden accenten steeds populairder. Handgrepen, randen van werkbladen,… BLANCO speelt in op deze trend door haar kleurenpallet verder uit te breiden met een nieuwe generatie aan metalen kleuren. Voorop staat satin gold, een goudtint met een satijnen afwerking die past bij een breed scala aan interieurstijlen, van klassiek of eigentijds tot meer moderne keukens. De afwasmiddeldispensers in hetzelfde satin gold maken het geheel af.

Een satin gold-kraan past in elke keukenstijl.

Gouden tijden

Naast Gun metal, brons en nikkel is ook goud een opvallende metaaltint die meer en meer zijn weg in de keuken vindt. “We kozen voor satin gold waarvan de lichtgouden toon met lichtgrijze kleurcomponenten en een fijne satijnen afwerking perfect past bij een verscheidenheid aan keukenapparatuur”, verklaart BLANCO de intrede van de nieuwe kleur. “Op zijn krachtige en zelfverzekerde manier kan satin gold zowel contrastrijk als harmonieus lijken. Zo kan bijvoorbeeld een luxueuze BLANCO UNIT worden gevormd door spoeltafels en spoelbakken van Silgranit in zwart, grijs of wit samen te brengen met bijpassende accessoires of bedieningselementen in satin gold.”

Met een gouden kraan, hier BLANCO LIVIA-S, en passende spoelbak wordt de BLANCO UNIT een luxueus plaatje.

Steeds passend

BLANCO: “Keukenkranen in satin gold maken indruk in een klassieke landhuisstijl. Bijvoorbeeld onze BLANCO TRADON die met zijn elegante, rustige en gecentreerde uitstraling een ideale partner is van een BLANCO keramische spoelbak. Of wat dan gezegd van de BLANCO LINUS-S, de keukenkranenreeks die al jaren populair is. De satin gold-versie hiervan contrasteert prachtig met wit of zwart en benadrukt zo nog beter verschillende inrichtingsstijlen zoals modern landhuis of industrieel. Maar ook de BLANCO LIVIA-S kreeg een satin gold-jasje. De trendy versie hiervan hoort thuis in verschillende stijlwerelden, van country tot urban chic. Voeg daarbij de bijpassende bedieningselementen (trekknop en afwasmiddeldispenser) en LIVIA-S zorgt voor sensationele momenten aan de zo belangrijke waterzone.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details