NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Een bezoekersmagneet
Een nieuwe kranenreeks, volledig uit roestvrijstaal.

Een bezoekersmagneet

Naber en area30 gaan hand in hand. De specialist in keukentoebehoren is een van de trouwe exposanten die in de vakbeurs een ideaal platform ziet om nieuwe ontwikkelingen los te laten op de keukenprofessional. Ook in 2023 was Naber vol overtuiging van de partij.

Wie Naber op area30 zegt, zegt meteen ook een boeiende verzameling nieuwigheden en upgrades van bestaande producten. Wellicht de meest opvallende nieuwkomer bij Naber dit jaar is echter geen product. “We pakten onze website grondig aan en gaven deze een fris ogende lay-out die het onze klanten zeer makkelijk en aangenaam maakt om te werken”, getuigt David Meynen van Naber. “Ook de fors uitgebouwde b2b-account en de webshop zijn een duidelijke meerwaarde.”

Onder eigen naam

Richtten we onze ontdekkingspijlen op de producten, dan vielen meteen de Namor-kranen op. “Een extra eigen reeks kranen in de ARMATE® SERVIZIO-lijn”, aldus Meynen. “Een Namor-kraan bestaat volledig uit roestvrijstaal. De mooie doch sobere vormgeving plaveit de weg naar elke keuken, welke stijl dan ook. We gebruiken ook bewust de merknaam Naber bij deze nieuwe kranen. Naber staat immers voor hoge kwaliteit en een uitstekende dienstverlening. Er zijn in totaal twaalf Namor-kranen, beschikbaar in geborsteld roestvrij staal of de elegante trendkleur mat zwart. Goed om weten is dat we dit zwart poederlakken in plaats van gebruik te maken van een standaard lak. Dit tilt de afwerking naar een nog hoger niveau.”

De nieuwe Cox® Base Q+ reserveert een mooi en veilig plekje voor de Quooker-benodigdheden.

Blijven doorontwikkelen

Het afvalverzamel- en opbergsysteem Cox® Base kennen we al langer. Het is een heel uitgebreid en flexibel systeem dat ondertussen zijn weg heeft gevonden naar vele kastruimtes onder de spoelbak. “Maar daar vinden we bijvoorbeeld ook de reservoirs die nodig zijn om met een Quooker-kraan te werken”, weet Meynen. “Met de Cox® Base Q hadden we reeds een oplossing die een mooie en veilige plaats biedt aan deze reservoirs en een handige indeling voor de afvalverwerking garandeert. Quooker ontwikkelt uiteraard nieuwe modellen met ook nieuwe reservoirs. Daarom komen we vandaag met de Cox® Base Q+ die ook een veilig plekje biedt aan de grotere reservoirs van de nieuwe Combi- en Combi+-modellen van Quooker.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details