NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De toekomst ligt in minder is meer
De hoofdvrije afzuigkap Formline schittert niet alleen met zijn tijdloze roestvrijstalen body, maar ook met de beproefde BackFlow technologie.

De toekomst ligt in minder is meer

berbel Formline hoofdvrije afzuigkap is hét voorbeeld van duurzaamheid door kwaliteit

In tijden van grote ecologische problemen is duurzaamheid een van de belangrijkste kwesties van deze tijd. Over de hele linie staat elke industrie voor de uitdaging producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen die hand in hand gaan met het behoud van natuurlijke grondstoffen. Idealiter ligt de nadruk bij fabricageprocessen op milieuvriendelijke, verantwoorde materialen en verwerking. Duurzame materialen in combinatie met een specifiek ontwerp leiden tot objecten met een uniek karakter.

Meer dan een belofte – een statement

De vrijstaande afzuigkap Formline belichaamt de berbel filosofie, die zich kenmerkt door een kracchtige materiaalesthetiek en een nauwkeurige afwerking – de attributen zijn doordacht, karakteristiek en tijdloos. berbel afzuigkappen zijn Made in Germany, ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. berbel gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen zoals anti-magnetisch roestvrij staal, breukvast glas, EC-ventilatormotoren en bedienelementen van Duitse kwaliteitsfabrikanten. De afzuigkappen voldoen bovendien ook aan de hoogste veiligheidsnormen voor de particuliere keuken. De berbel design competentie wordt regelmatig bevestigd door de toekenning van gerenommeerde design awards.

De kunst van engineering en de kracht van roestvast staal

Puur roestvrijstaal in een industrieel design – eenvoudige bediening en krachtige prestaties: de Formline hoofdvrije afzuigkap is een master piece. Ze verenigt alles wat een berbel afzuigkap zo bijzonder maakt. De robuuste, volledig gelaste roestvrijstalen corpus valt op door consequent gereduceerde lijnen en laat zien wat standhoudt: compromisloze kwaliteit en een uniek design. Producten die waarde creëren zijn toekomstgericht omdat ze trends overleven.

Met het gepatenteerde berbel principe heeft de onderneming naam gemaakt in de keukenindustrie. Vetafscheiding met centrifugale kracht, zonder vetfilters, het resultaat is zeer efficiënt en duurzaam. De permanent hoge en constante prestaties van een berbel afzuigkap functioneren ook t na jaren nog steeds als op de eerste dag. De succesvolle Formline heeft echter nog meer te bieden: het discrete sensor touch control panel reageert op de lichtste aanrakingen en zorgt dus zo veen een snelle en comfortabele bediening. Dankzij de EcoSwitch-functie is een eenvoudige omschakeling tussen recirculatie- enafvoermodusmodus, afhankelijk van de kook- of weerssituatie, mogelijk. De kleurtemperatuur en de dimmer van de LED-kookplaatverlichting kunnen via het touch panel worden ingesteld. Het gedempt openingsmechanisme reageert op een lichte aanraking en vereenvoudigt de dagelijkse handling. De opvangschaal is uitneembaar en kan net als de roestvrijstalen binnenkant, gemakkelijk schoon gemaakt worden.

De hoofdvrije afzuigkap is ook uitgerust met de gepatenteerde BackFlow technologie. Door middel van secundaire ventilatie wordt een deel van het luchtvolume naar de aanzuigopening van de afzuigkap geleid. Het resultaat: een bijzonder efficiënte opvang
van opstijgende kook en braad dampen, alsook een uiterst doeltreffende luchtzuivering.

De klassieke roestvrijstalen versie is verkrijgbaar in vijf breedtes (60, 70, 80, 90 en 120 cm) en biedt daarmee ook planningsmogelijkheden voor kleine flats, eenpersoonshuishoudens of appartementen. Naast de roestvrijstalen uitvoering is de 90 cm uitvoering ook verkrijgbaar in een elegant matzwart.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details