NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
De keukentrends van 2023

De keukentrends van 2023

Keller Keukens weet dat de Küchenmeile het uitgelezen platform is om een pak keukeninnovaties en -trends aan een geïnteresseerd publiek te tonen. De fabrikant uit Bergen op Zoom trok naar Duitsland met vier nieuwe keukenontwerpen en het nieuwe bijkeukenprogramma.

Keller Keukens werkt steeds rond vier woonstijlen, namelijk modern, klassiek, landelijk en industrieel. In de pop-upshowroom die de fabrikant op het landgoed Gut Böckel inrichtte, toonde het dan ook een nieuw ontwerp in elke stijl. “Onze merkbelofte is ‘De persoonlijke keuken’ en bij deze nieuwe ontwerpen komt dat duidelijk naar voor”, klinkt het tijdens de rondleiding. “Volop ruimte voor maatwerk en een personal touch met daarbij verrassende details en een verfijnde afwerking. Met ons assortiment is de mooie, persoonlijke keuken bereikbaar voor een brede doelgroep.”

Nautical Navy

Een opvallende T-vorm in het marineblauw melamine eiland en in de open kasten. Dat is het opvallendste kenmerk van Nautical Navy, de nieuwkomer in de moderne woonstijl. Keller Keukens toonde een opstelling met wijnkast en vier apparaten, mooi verzameld in een hoge kastenwand in warm walnoot fineer in reliëfstructuur. De plaatsing van de toestellen bij het kookvuur en de spoelbak met kraan bij de vaatwasser was weloverwogen. “Water en vuur zijn zo van elkaar gescheiden met de verticale nissenkast als buffer”, aldus de fabrikant.

Majestic Mansion

De Hollandse Meesters hadden onmiskenbaar een grote invloed op de kunstgeschiedenis, en ook op de architectuur. Keller Keukens trekt de stijl van de Hollandse Meesters door tot in het modern klassieke keukenontwerp Majestic Mansion. “Het spel tussen donker en licht en ook het bloemenpatroon in het behang roepen deze sfeer op”, aldus Keller Keukens. “Voor het ‘majestueuze’ zorgen het warme, donkere fineer met smal kader en de glasdeuren in rookglas. Bijzondere elementen zijn de verdiepte kast en ook de open kasten in pecanbruin.”

Het composiet werkblad van Urban Nude wordt verticaal doorgetrokken in de kastenwand.

New Country

Met New Country bewijst Keller Keukens dat een landelijke keuken ook wel modern kan zijn. “De traditionele kaderdeuren in saliegroen met grepen in oud koper ademen de sfeer uit grootmoeders tijd”, benadrukt de fabrikant. “De apparatuur en de luxelades bieden het gemak van vandaag. Bijzondere accenten in dit nieuwe ontwerp zijn het werkblad in twee kleuren, de kast in het eiland, de kruidenbak boven het aanrecht en de opvallende natuurtekening op de spatwand.”

Urban Nude

Bij een industriële stijl denken we vaak aan donkere tinten. “Wij doen met Urban Nude net het tegenovergestelde”, geeft Keller Keukens aan. “We noemen het de nude-tinten en hebben het dan over fronten in de kleur zeezout. Het werkblad in composiet trekken we bewust verticaal door in de wand en we integreren daarin de wijnkast. De rest van de kastenwand werken we af met fronten in fluted glas.”

Extra keuken

Keller Keukens pakte bovendien uit met een nieuw kastenprogramma voor de bijkeuken: “Het is een trend om een extra ruimte handig in te richten en met onze nieuwe serie hoge kasten, onder- en bovenkasten kan dit. Een perfecte en persoonlijke bijkeuken op maat, compleet in lijn met onze belofte, ligt door de bijbehorende accessoires en kastinrichting echt binnen handbereik.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details