NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Badkamerkranen, douchedeuren en accessoires in afgestemde kleuren
Elk detail telt, zo ook bij deze O-Plus doucheschuifdeur KN in geborsteld roségoud.

Badkamerkranen, douchedeuren en accessoires in afgestemde kleuren

Van kraanwerk tot douchedeur en van handdoekrek tot wc-rolhouder. In de badkamer anno 2023 is alles assorti, tot en met de accessoires toe. Dit begrijpt ook O-Plus, het jonge designlabel dat exclusief via de vakhandel wordt aangeboden en prat gaat op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het aanbod is niet alleen zeer volledig – en recent nog maar eens uitgebreid -, bovendien zijn de diverse items verkrijgbaar in een hele waaier aan gegeerde en stijlvolle kleuren. Hierdoor is het mogelijk om het badkamerdesign in verregaande mate te personaliseren, conform de persoonlijke smaak en gewenste interieursfeer van de klant.  

Bijpassende toiletrolhouder… designdetails maken het verschil.

Individueel design is niet alleen hot in de keuken, maar ook in de badkamer. De klant, vooral in het betere middensegment en hoger, weet steeds beter wat hij wil. Hij wenst er iets persoonlijks van te maken, weg van de standaard, anders dan anders en op maat van zijn wensen. Een badkamer waarin hij kan thuiskomen en die een gevoel van welbehagen en ontspanning creëert. O-Plus biedt hierop een antwoord met een uitgekiend assortiment aan kwalitatieve producten met een waaier aan opties qua kleur en finish. Zowel designkranen, douchegarnituren, douchedeur, spiegelrand en accessoires – tot het zeepbakje en kleinste haakje toe – in brons, goud, gun metal of een van de vele andere mogelijkheden? Door O-Plus kan men kleur bekennen en wordt de badkamer een mooi en samenhangend totaalplaatje met kwalitatief designcachet aan een concurrentiële prijs.

Brede waaier aan kleuren en finishes

De tijd dat de keuze voor badkamerkraanwerk zich beperkte tot chroom, roestvrij staal, wit of – al net iets recenter – matzwart, is voorbij. Onder meer brons en goudtinten, garant voor een warm en luxueus cachet, vinden steeds meer de weg naar de badkamer. Over kleuren en smaken valt uiteraard niet te twisten. Daarom omhelst het assortiment van O-Plus by Treemme, met zowel wastafel-, douche- als badkranen, maar liefst twaalf verschillende finishes. Naast chroom, matzwart en matwit noteren we ook gepolijst of geborsteld nikkel, gepolijst of geborsteld zwart chroom, geborsteld brons, geoxideerd, geborsteld goud, geborsteld rosé en goud. Door deze keuze te bieden laat je personalisatie toe en krijgt de klant de badkamer die hij wenst. Lastig kiezen? Op de website van Treemme kan men alle modellen in de diverse kleuren in 3D en augmented reality bekijken. 

Accessoires vervolledigen het totaalplaatje

De O-Plus by Treemme producten combineren de hoge O-Plus kwaliteitsstandaard met hoogwaardig en tijdloos Italiaans design. Naast kranen en douchegarnituren zijn er in dezelfde lijn ook luxueuze accessoires beschikbaar in de reeks 40 mm: in roestvrij staal, maar ook in de duurzame en krasbestendige PVD-kleuren brons, goud en gun metal. Graag nog meer opties qua finish? De O-Plus by Treemme Tag#-reeks doet er nog een schepje bovenop en biedt alle items in de twaalf bovenvermelde kleuren van de O-Plus by Treemme kranen. Nog meer accessoires met O-Plus by PDP, een uitgebreid assortiment in zowaar veertien verschillende kleuren en afwerkingen. Naast de traditionele vaste en losse badkameraccessoires, waaronder ook een zeer stijlvol zeepbakje voor bevestiging aan de glazen douchewand of -deur, omhelst deze reeks ook verticale en horizontale open wandrekken in diverse afmetingen. Een stijlvol geheel gegarandeerd.

Douchedeuren en -wanden à la carte

Brons, goud of rosé als rode draad? Uiteraard dienen ook de profielen van de douchedeuren en -wanden assorti te zijn. O-Plus by PDP biedt diverse series aan waaronder de nieuwe Over, Zero8, New Generation INOX en KUP. In tal van deze reeksen heeft de klant keuze uit zestien profielkleuren, helemaal in overeenstemming met de kranen en accessoires. Naast de standaardafmetingen zijn de douchedeuren en -wanden op maat verkrijgbaar en heeft de klant de keuze tussen tien glasopties. Keuzestress? Dan ben jij er als vakman om de klant te adviseren en begeleiden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details