NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Alleen en toch samen
Engels Group bouwt een nieuwe vestiging in Malle, inclusief ruime state of the art toonzaal.

Alleen en toch samen

Wie een eigen zaak heeft, vaart het liefst zijn eigen koers. Soms over een wilde zee, soms met tegenwind, maar steeds op basis van eigen keuzes. Een gesmeerde samenwerking met de juiste partner kan het allemaal wel wat makkelijker maken. En Electrocook is zo’n partner. Samenwerken en toch een eigen koers varen, het kan!

De Engels Group bestaat uit verschillende divisies. Een hiervan, Engels Electro, omvat onder meer de aankooporganisaties Electroservice en Electrocook. “De steun van een aankooporganisatie is vandaag bijna onontbeerlijk geworden”, klinkt het vastberaden bij Jo De Plecker, salesmanager. “Zowel de aangesloten handelaren als de eindklanten ondervinden dagelijks de voordelen hiervan. Maar welke aankooporganisatie kies je als handelaar uit om mee samen te werken? Daarom stellen we graag uitgebreid Electrocook aan je voor.”

Engels Group: “Persoonlijk en professioneel advies, een van de pijlers waarop we fel inzetten.”

Enorme keuze aan competitieve prijzen

Eerst en vooral, een aangesloten keuken- en/of interieurbouwer behoudt voor de volle 100 procent zijn zelfstandigheid als ondernemer. Jo De Plecker: “Niet voor niets hebben we het steeds over ‘Baas in eigen huis’! We werken uitsluitend met zelfstandige, professionele en gespecialiseerde handelaars die met hun eigen zaak hun eigen koers blijven uitstippelen. Electrocook biedt hen als partner een pak troeven aan die ze elke dag kunnen inzetten. Denk maar aan de competitieve prijzen en acties die we voor hen mogelijk maken en die zij op hun beurt aan hun klanten kunnen aanbieden. En wat dan gezegd over het enorm assortiment? Met meer dan 60 verschillende merken onder één dak vindt iedereen zeker zijn gading en dat, uiteraard, aan die competitieve prijs waarvan we al spraken.”

Persoonlijk en professioneel

Meer dan 60 merken met competitieve prijzen. En toch schuift Jo De Plecker ook service en ondersteuning naar voren als belangrijke pijlers: “Een keuken- en interieurbouwer kan steeds bij ons terecht. In onze state of the art toonzaal vertellen onze professionele adviseurs je alles over elk toestel. Zo maakt iedereen ongetwijfeld de juiste keuze. Bovendien organiseren we op geregelde tijdstippen onze Kookkamers. We maken bijvoorbeeld een gerecht klaar met een stoomoven waarbij we heel duidelijk uitleg kunnen geven en praktische tips aan de deelnemers aanreiken. Al doende leert men. En vergeet ook onze eigen huisbeurs Keukentech niet, de uitgelezen plek om te netwerken, nieuwigheden van alle merken tot in de kleinste details te leren kennen en te genieten van de gezellige sfeer, een hapje en een drankje.”

De eigen huisbeurs Keukentech, de ideale setting om producten tot in de kleinste details te ontdekken.

Blijvend ondersteunen

“Een andere pijler waar we heel erg op inzetten, is onze snelle service, het persoonlijk en professioneel advies alsook de vele opleidingen die we organiseren”, benadrukt De Plecker. “Service is geen mooi woord dat we te pas en te onpas gebruiken, service is een ‘way of life’ waaraan we elke dag opnieuw hard werken. Als iemand ons vraagt naar het onderscheidende kenmerk, het punt waarmee we het verschil willen maken, dan schuiven we vol overtuiging onze service naar voren. Professionele technische en commerciële opleidingen, het advies dat we geven om tot de juiste keuze van toestel te komen, de workshops, de Kookkamers, noem maar op. Een uitgebreid service-aanbod staat klaar voor onze leden. Voeg daarbij een sterke ondersteuning op marketingvlak, met aandacht voor website en webshop, en Electrocook is misschien wel de beste keuze voor jou.”     

Meer informatie? Contacteer dan zeker salesmanager Jo De Plecker, op telefoonnummer 03/202.88.11.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details