NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Aankooporganisatie ondersteunt en ontzorgt zelfstandige keukenbouwers

Aankooporganisatie ondersteunt en ontzorgt zelfstandige keukenbouwers

Leden maximaal ondersteunen en ontzorgen – daar staan de aankooporganisaties Electroservice en Electrocook van Electrogroothandel D. Engels voor. Terwijl eerstgenoemde een netwerk van gespecialiseerde elektrozaken is, staat Electrocook voor een uitgebreid netwerk van zelfstandige, professionele keukenbouwers, maatwerkers en interieurspecialisten. De speciaalzaken behouden steeds hun zelfstandigheid, maar kunnen terugvallen op de aankooporganisatie om hun eindklanten de best mogelijke service te garanderen. Een eigen koers varen, maar toch samenwerken: dat wou het team van Electrogroothandel D. Engels tijdens hun Lente Event in het Witte Paard te Blankenberge nog eens extra in de verf zetten.

Leden van de aankooporganisaties en leveranciers/partners konden netwerken en de voordelen van de samenwerking werden nog eens extra in de verf gezet.

‘Bij ons aan het juiste adres’

Het Witte Paard vormde het decor voor een event georganiseerd door aankooporganisatie D. Engels, de verdeler van de meest uiteenlopende huishoudtoestellen. Het aanbod omvat heel wat keukenapparatuur, zoals fornuizen, ovens, kookplaten, dampkappen, espressomachines, koelkasten, wijnkoelkasten, diepvriezers, vaatwassers, wasmachines, droogkasten, … Alle topmerken worden onder een dak op de nieuwe site in de industriezone van Malle gecombineerd.  

“Het was een geslaagd event met een ruime opkomst. We focusten op onze twee belangrijkste doelgroepen, met name de professionals uit de Electroservice- en Electrocook-aankooporganisaties en de meer dan 65 leveranciers/partners. Zo kregen zij de kans om op een informele manier met elkaar te netwerken. Uiteraard legden we ook de klemtoon op de voordelen voor firma’s die zich bij onze aankooporganisatie aansluiten”, zegt Jo De Plecker, salesmanager bij aankooporganisatie D. Engels. “Eerst en vooral blijft een aangesloten keuken- en/of interieurbouwer gewoon baas in eigen huis, voor de volle honderd procent. We bieden hen wel extra troeven om de service naar eindklanten toe verder te optimaliseren. Zoals marktconforme, competitieve prijzen, maar ook persoonlijk en professioneel advies en een snelle service van onze commerciële binnen- en buitendienstmedewerkers.” 

Het Witte Paard, de meest iconische revuetempel van Vlaanderen, vormde het decor voor het Lente Event van aankooporganisatie D. Engels.

Toegevoegde waarde als partner

Electro D. Engels werkt al  sinds 1927 nauw samenwerken met meer dan 65 leveranciers/partners, waardoor aangesloten speciaal­zaken rekenen op een heel breed assortiment van merken en toestellen. Wie aan een aantal specifieke voorwaarden voldoet, krijgt ook toegang tot selectieve distributieproducten, zoals Bosch Accentline, Gaggenau, Miele Artline Vitroline, Novy Pin, Pelgrim, Samsung Infinite en Siemens Studioline. Via een persoonlijke webshop kunnen partners toestellen en accessoires met eigen aankoop- en consumentenprijzen opzoeken, inclusief alle promoties. Ze vinden er catalogi, technische fiches, energielabels en gebruiksaanwijzingen, plaatsen eenvoudig bestellingen en raadplegen openstaande orders, offertes, facturen en serviceformulieren.  

“We willen onze partners volledig ontzorgen. Uiteindelijk zijn zij de specialisten in het ontwerpen, verkopen, bouwen en plaatsen van keukens. Om hen nog beter te ondersteunen, verhuisden we naar een nieuwe site met onder meer een ruim en overzichtelijk magazijn, vanwaar dagelijks twaalf eigen vrachtwagens naar de klanten vertrekken. Bestellingen die afgehaald worden, zetten we klaar in een van onze drie afhaalcontainers waartoe men op elk moment van de dag via een persoonlijke code toegang krijgt”, zegt De Plecker nog. “Partners kunnen, op afspraak, ook samen met hun eindklant onze showroom bezoeken. Daar helpen we hen om de juiste toestellen uit te kiezen. Op regelmatige tijdstippen kunnen firma’s deelnemen aan commerciële en technische opleidingen met een praktijkgerichte insteek. Tot slot dragen al onze erkende partners het Electrocook Quality Label, wat garant staat voor de keuze uit alle topmerken, persoonlijke advies en een snelle service en dienst-na-verkoop.”

Dit Electrocook Quality Label staat garant voor een keuze uit alle topmerken, het persoonlijke advies en een snelle service en dienst-na-verkoop.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details