NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
2020, een uitstekend jaar
Ronny Thyssen: “Ons nationaal congres is een prachtige gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten.”

2020, een uitstekend jaar

Ernst-Martin Schaible, CEO en oprichter van DER KREIS, beseft dat 2020 een bijzonder moeilijk jaar was voor iedereen door de wereldwijde pandemie. Bij de bekendmaking van de sterke cijfers is hij er dan ook als de kippen bij om alle leden, partners uit de sector en medewerkers van DER KREIS te bedanken voor hun voortdurende inzet om de waarde van de groep uit te dragen.

Teken van vertrouwen

De cocooning-trend heeft het welzijn van de ‘thuis’ verder geaccentueerd. Meer en meer mensen (blijven) investeren in hun eigen woning en het thuiscomfort en daar plukt de keuken ook zijn  vruchten van. Schaible: “We zien dat de gemiddelde financiële waarde van de keuken, een plaats van leven en gezelligheid, met 8 procent steeg naar 14.257 euro. De keuken is bovendien ook een maatstaf voor succes geworden, net zoals de auto dat vroeger was. Een lokale handelaar, lid van DER KREIS, is vandaag een gewilde partner voor de consument. Een DER KREIS-lid is namelijk bekwaam en het geeft de consument het vertrouwen dat de keukenhandelaar de juiste partner is om zijn investering in een nieuwe droomkeuken tot een goed einde te brengen.” 

Ernst-Martin Schaible (links), algemeen directeur van DER KREIS, met naast zich Ralph Leimbach, algemeen directeur van DER KREIS Systemverbund Holding.

Wat met 2021?

Schaible: “De internationale oriëntatie van DER KREIS laat onze leden toe te profiteren van onze knowhow en ervaring, en dat garandeert hen een sterke positie op de markt en waarborgt hun concurrentievermogen op lange termijn. Ook in de eerste maanden van 2021 zien we een vooruitgang. De vraag naar nieuwe keukens blijft toenemen en onze partners in de industrie bevestigen deze trend. We zijn er dan ook rotsvast van overtuigd dat 2021 opnieuw een succesvol jaar zal zijn voor de keukenhandelaars en ook voor DER KREIS. We merken wel een belangrijke risicofactor op: de wereldwijde beschikbaarheid van materialen en de daaruit voortvloeiende vertragingen bij de leveringen en eventuele prijsstijgingen kunnen de markt beïnvloeden. DER KREIS is een sterke vereniging en we zullen alles in het werk stellen om, samen met onze partners in de sector, goede oplossingen te vinden voor onze leden zodat ook 2021 een veelbelovend jaar wordt.”

Nieuwe wind

Je las het al in de vorige edities van Keukenbouw: dankzij een nieuw team bij DER KREIS BeLux waait er een frisse wind doorheen de organisatie. En dat werpt overduidelijk zijn vruchten af. “We kennen inderdaad vrij onverwachte successen”, bevestigt Ronny Thyssen die aan het hoofd van DER KREIS BeLux staat. “De nationale resultaten laten niet lang op zich wachten. Wij kijken ook heel hard uit naar ons nationaal congres op 8 november. Een prachtige gelegenheid om alle leden van DER KREIS BeLux weer te ontmoeten.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details