NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Wij zijn trots op onze Nederlandse roots”
Caressi: “Hygiënisch, gebruiksvriendelijke en mooi.”

“Wij zijn trots op onze Nederlandse roots”

Van landelijk tot modern, van hout tot hoogglans. Voor elke keukenstijl die er is, creëert Caressi spoelbakken, kranen en accessoires. Hoge kwaliteit aan een goede prijs, daar draait het om. De Nederlandse roots ten voeten uit.

Design spoelbakken, keukenkranen en accessoires en dat voor iedere keukenstijl, van projectkeukens tot exclusieve keukens. De missie en ambitie van de jonge Nederlandse fabrikant Caressi is duidelijk. “De spoelbak en de keukenkraan zijn vandaag het middelpunt van de keuken, op zijn beurt het middelpunt van de woning”, aldus Yvet Vreeman van Caressi. “Wij zijn dan ook van mening dat ze absoluut gezien mogen worden. Op de kwaliteit ervan doen we absoluut geen concessies. En omdat we slim produceren houden we ook de prijzen scherp. Twee pijlers die we bij Caressi heel belangrijk vinden.”

De kleuren van de keukenkranen sluiten aan bij deze van de spoelbakken, hier de nieuwe kleur Gold.

Kranenupgrades

“Er zit flink wat beweging in ons assortiment want zowel bij de keukenkranen als de spoelbakken komen we met nieuws”, zegt Paul van Es, accountmanager Caressi. “Een flinke vernieuwingsronde bij de keukenkranen levert extra duidelijkheid op voor onze klanten en voor ons. De Basicline-kranen bestonden al. Dit zijn onze modellen met een sterke prijs-kwaliteitverhouding en die blijven we voeren. Daarnaast komt er nu een luxekraan, nog steeds met een scherpe brutoprijs, met enkele nieuwe features. Denk maar aan een platte hendel en een hogere body. Deze luxekraan is eentje zonder rozet. Verkrijgbare kleuren zijn RVS, Black, Gunmetal, Copper en de nieuwe kleur Gold. Het keramisch binnenwerk heb je bij al onze kranen. De soepele bediening die hierdoor ontstaat dus ook.”

Optisch onderbouw

Bij de spoelbakken ontwikkelde Caressi modellen met een smalle rand. In plaats van de gangbare twintig millimeter hebben de nieuwkomers een rand van slechts zeven millimeter. “We zien vooral bij werkbladen van keramiek en Dekton dat geopteerd wordt voor vlakinbouw”, legt Jesse Struis, accountmanager bij Caressi, uit. “Onze nieuwe spoelbak met dunnere rand is zeer mooi vlak in te bouwen en dankzij de smalle flens ziet deze er optisch bijna uit als een onderbouwspoelbak. Gebruiksvriendelijkheid en hygiëne zijn twee belangrijke items die we steeds in het oog houden bij het ontwikkelen van nieuwe modellen maar de looks zijn minstens zo belangrijk. Ook daarom zijn de spoelbakken verkrijgbaar in dezelfde kleuren als onze kranen, namelijk RVS, Gunmetal, Copper en Gold.”

De nieuwe spoelbak met smalle rand met daarnaast de inbouwcontactdoos U-Turn.

Thema duurzaamheid

Op een duurzame manier leven is belangrijker dan ooit tevoren. Een beter milieu, daar is het ons allemaal om te doen. Ook Caressi wil daar zijn steentje toe bijdragen. “Onze keukenkranen zijn dan wel eyecatchers, ze zijn ook een bron van dagelijks waterverbruik”, klinkt het in koor. “Zo gebruiken we bijvoorbeeld in Nederland per dag en per persoon gemiddeld 120 liter water per dag. Dat mag een beetje minder en we willen dan ook iedereen helpen besparen. Onze ECO-kranen zijn net daarom ontwikkeld. Iedereen bespaart zonder het zelf door te hebben. Met een speciale cartridge kan er tot 35% bespaard worden. Gebruikt iemand de kraan in ECO-stand, dan komen er luchtbelletjes mee vrij. Hierdoor is minder water nodig om hetzelfde doel te behalen. Handig in gebruik en beter voor het milieu. Een groot deel van onze keukenkranen heeft zo’n ECO-stand.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details