NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Ondersteund op alle gebied”
Horemans: “Trek de stijl van de keuken door naar bijvoorbeeld de aanpalende leefruimte. Ook badkamer en toilet liggen in onze mogelijkheden.”

“Ondersteund op alle gebied”

“Als iemand moatkeukens nodig heeft in Geel en omstreken, stuurt g’em deu noa Horemans.” Een veel gehoorde getuigenis wanneer het gaat over de keuken- en meubelbouwer die na meer dan vijftig jaar nog steeds huiselijke gezelligheid uitstraalt. Ze gaan steeds voor een persoonlijke klantenaanpak waarop je kan vertrouwen. “En daar zit ook de ondersteuning van Royal Crown voor iets tussen”, klinkt het.

“Onze keukens zijn hier in de streek echt wel gekend”, vertelt zaakvoerder Annelies Horemans. “In de volksmond is het dan ook niet Horemans, maar wel Horemans Keukens. We streven naar origineel maatwerk tegen een eerlijke prijs. En wat merken we op? Sinds we deel uitmaken van het netwerk van Royal Crown kunnen we daarin nog straffer uit de hoek komen!”

Horemans: “Toestellen en materialen aan mooie prijzen? Allemaal mogelijk met Royal Crown.”

Betere aankoopvoorwaarden

“We proberen onze klanten sinds het prille begin de toestellen en materialen aan te bieden tegen mooie prijzen”, vervolgt Annelies Horemans. “En ik moet zeggen dat mijn broer Kristof altijd goede deals wist te onderhandelen met de leveranciers. Maar natuurlijk is dat niet te vergelijken met de voorwaarden die Royal Crown kan bewerkstelligen dus het is ‘hiejel’ plezant dat we van die voordelen mee kunnen snoepen.”

Goeie babbels met keukenspecialisten

“Bovendien organiseert Royal Crown op regelmatige basis vergaderingen waar alle leden naartoe komen”, geeft Annelies Horemans mee. “Zo komen we in contact met collega-keukenbouwers en wisselen we ideeën uit of voeren we al eens een goede discussie. We leren elke keer wat bij. En dat niet alleen, die gesprekken geven onze concepten en zaak wat extra kruiding.”

Het marketingteam staat paraat

Annelies Horemans: “We zijn bovenal blij dat we altijd op Royal Crown kunnen rekenen als we ze nodig hebben. Bij ons is dat meer en meer op marketingvlak. Sinds de bouw van onze nieuwe toonzaal in 2017 ligt onze focus niet alleen op keukens maar ook op meubelen. Een echte troef aangezien we opmerken dat klanten op zoek zijn naar een totaalpakket en bij ons dus gebeiteld zitten. In Geel en omstreken staan we nog steeds gekend als keukenbouwer en daarom is de kennis en ondersteuning van Royal Crown op het vlak van publiciteit enorm meegenomen. Van het opzetten van een overkoepelende marketingstrategie tot de praktische uitwerking van reclamemateriaal, met alles staan ze ons bij.”

Totale interieurbeleving

“Als ze ons vandaag zouden vragen of we ons zouden willen aansluiten bij Royal Crown, dan is ons antwoord volmondig ja”, benadrukt Annelies Horemans. “Wij leveren maatwerk en dat doen we met veel zorg voor onze klanten. In de toekomst gaan we nog meer inzetten op het totaalconcept zodat niet alleen de centrale ontmoetingsplaats in de woning, de keuken, maar wel het hele huis het karakter van de bewoners weerspiegelt. De interieurstylisten om dit te doen, hebben we al aangenomen. En met de hulp en het netwerk van Royal Crown kunnen we ons meer geconcentreerd toeleggen op die plannen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details