NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
On-trend en kwalitatief badkamer sanitair

On-trend en kwalitatief badkamer sanitair

GROHE Colors breidt uit met mat zwarte kleur Phantom Black

Ontwerp een stijlvolle badkamer met sanitair uit het GROHE Colors portfolio

  • Het Colors assortiment van GROHE wordt uitgebreid met de kleur Phantom Black, beschikbaar via de badkamershowroom of installateur.
  • De innovatieve coating zorgt voor een lange levensduur van de Colors producten.
  • De Phantom Black serie binnen GROHE Colors is onderdeel van het GROHE Professional portfolio dat een breed assortiment aan kleuren en afwerkingen biedt om een gepersonaliseerde badkamer te creëren, aangezien alle productcategorieën in bijpassende kleuren te koop zijn.

Een strakke, sfeervolle en kwalitatieve badkamer ontwerp je gemakkelijk met de kleuren en afwerkingen binnen het GROHE Colors assortiment. Om in te spelen op de toenemende vraag naar mat zwart sanitair van hoogwaardige kwaliteit introduceert GROHE nu de kleur Phantom Black binnen het GROHE Professional portfolio. De kranen, douches, thermostaten, bedieningspanelen en accessoires zijn beschikbaar via de badkamershowroom of installateur.

Mat zwart: de meest elegante kleur

Als perfect contrast tegen de glanzend witte tegels en chromen badkamerconcepten zorgt een mat zwarte afwerking voor een verfijnd, evenwichtig totaalbeeld in de badkamer. GROHE biedt de nieuwe kleur aan in twee varianten:

  • Phantom Black is de meest geavanceerde optie, ondersteund door het GROHE Professional portfolio. Dankzij een lak-coating techniek zijn deze producten beter bestand tegen corrosie, kalkaanslag en krassen dan de zwarte varianten behandeld met poedercoating. De Phantom Black producten zijn meer afstotend voor zichtbare vingerafdrukken en hoeven minder schoongemaakt te worden. Zo ontstaat een stijlvolle en kwalitatieve badkamer naar smaak van de consument, die weinig onderhoud vereist.
  • Binnen het GROHE QuickFix-portfolio werd eerder dit jaar de kleur Matte Black geïntroduceerd, strak afgewerkt met poedercoating. Producten binnen het QuickFix-portfolio zijn een ideale economische keuze voor dagelijks gebruik in huis en zelfs door doe-het-zelvers te installeren.

PVD-coating voor GROHE Colors: esthetisch en van de hoogste kwaliteit

Kranen zijn een van de meest gebruikte producten in huis. Daarom besteedt GROHE extra veel aandacht aan de duurzaamheid van de kranen, om ervoor te zorgen dat deze lange tijd meegaan. De kleuren van de Colors producten binnen het Professional assortiment variëren van SuperSteel (rvs-look) tot Cool Sunrise (goud) en Warm Sunset (brons) tot Hard Graphite (antraciet). Deze producten worden vervaardigd met een PVD-coating (Physical Vapour Deposition), een technologie die zijn oorsprong vindt in de ruimtevaart. Dit resulteert in afwerkingen die drie keer harder en tien keer krasbestendiger zijn dan andere afwerkingen. Hiermee levert GROHE een nog breder assortiment aan kleuren die van de hoogste kwaliteit zijn en heeft de consument volop keuze om de badkamer tot in de puntjes te personaliseren.

De GROHE Colors Collection, evenals de nieuwe Matte Black en Phantom Black, zijn beschikbaar in de categorieën kranen, douches, thermostaten, bedieningsplaten en accessoires, voor een ontwerpconcept dat lang meegaat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details