NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
NIEUW: GROHE Vitalio handdouche: nieuw ontwerp in rond en vierkant voor extra gebruiksgemak

NIEUW: GROHE Vitalio handdouche: nieuw ontwerp in rond en vierkant voor extra gebruiksgemak

Voor veel mensen is de badkamer dé plek om te ontspannen en tot rust te komen. Of het nu gaat om ‘s ochtends jezelf klaar te maken voor de dag of in thuis te komen na een stressvolle werkdag. Ook de douche kreeg meer dan alleen een functioneel doeleinde (jezelf wassen). Vandaag de dag zoeken douchegebruikers naar een complete douche-ervaring. En die ervaring is zelfs mogelijk door enkel de handdouche te vervangen. Dankzij de GROHE Vitalio 110 handdouche zijn er namelijk geen dure renovaties nodig. Je installeert hem op je doucheslang en kiest vervolgens tussen drie verschillende straaltypes, afhankelijk van je behoefte op dat moment: Rain, net zo rustgevend als zachte zomerregen, Jet, voor de ultieme reinigingservaring, en Massage, om lichaam en geest te revitaliseren.

Consumenten kunnen kiezen tussen twee uitvoeringen van de nieuwe GROHE Vitalio handdouche: een ronde vorm (de Vitalio Start 110) en een vierkante vorm (de Vitalio Comfort 110). De handdouche werd ook uitgerust met SpeedClean, siliconen anti-kalk gaatjes voor snel en eenvoudig schoonmaken, en ShockProof, een siliconen ring die schade voorkomt als de handdouche valt. Bovendien is de geïntegreerde waterbesparende GROHE Water Saving-technologie niet alleen milieuvriendelijk, maar bespaart die tegelijkertijd ook geld.

Dankzij het universele montagesysteem is de GROHE Vitalio 110 handdouche eenvoudig te installeren, gezien deze op alle standaard doucheslangen past.  Consumenten kunnen ook een douchestangset aanschaffen, inclusief douchestang en slang, of zelfs een compleet douchesysteem met bijpassende hoofddouche en thermostaat. Met de stangensets kunnen doe-het-zelvers nog een stapje verder gaan: als onderdeel van het GROHE QuickFix-portfolio kunnen GROHE Vitalio Start 110 en GROHE Vitalio Comfort 110 worden gecombineerd met de nieuwe Glue- or Screw-douchestangen en wandhouders. De apart verkrijgbare lijmkit QuickGlue S maakt het mogelijk om compatibele douchestangen en wandhouders aan de muur te bevestigen zonder gaten in badkamertegels te hoeven boren. De ideale oplossing voor een eenvoudige en snelle installatie.

Naast douche oplossingen biedt het GROHE QuickFix-portfolio een breed scala aan badkamer- en keukenproducten die eenvoudige installatie bieden met een pakket dat een QuickTool, QuickVideos en QuickGuides bevat, waarmee consumenten alles hebben wat ze nodig hebben om hun producten snel en eenvoudig te installeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details