NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
‘Meubel- en keukenonderdelen voor een normale prijs’
Gemaakt door Duovorm

‘Meubel- en keukenonderdelen voor een normale prijs’

Nog maar anderhalf jaar geleden waren ze allebei leraar op school en deden ze de handel ‘erbij’. Maar, het concept was goed. Méér dan goed zelfs. Inmiddels hebben ondernemers Niels Ettema en Ferniand Vos al 9 medewerkers in dienst en groeien ze naar een positie als dé leverancier van meubel- en keukenonderdelen in Nederland, ook voor de keukenbouw. “Wij helpen de keukenzaken van Nederland met hún klanten”, zegt de zichtbaar gedreven Niels.

Het concept is helder. Keukenzaken krijgen regelmatig de vraag van consumenten of er een specifiek keukenonderdeel kan worden geleverd omdat er bijvoorbeeld een defect is. “We zagen en zien nog steeds dat veel zaken de klanten dan niet goed kunnen helpen. Of, helemaal niet helpen. Of… ze bestellen de betreffende onderdelen wel, maar moeten de consument noodgedwongen de hoofdprijs laten betalen. Het kan toch niet zo zijn dat een scharnier dat normaal 3,95 euro kost door externe factoren moet worden aangeboden voor 25 euro? Je zult – als consument – 3 van die scharnieren nodig hebben…!”

Voor keukenzaken in Nederland, die uiteindelijk ook service willen leveren en op een positieve wijze hun klanten verder willen helpen, is www.meubelbeslagonline.nl dan feitelijk de oplossing. “Men kan de consument daar naartoe verwijzen. De consument bestelt vervolgens eenvoudig online. Binnen hooguit drie werkdagen hebben ze het gevraagde onderdeel in huis. De keukenzaak zelf hoeft zich dus helemaal niet bezig te houden met het uitzoeken. Indien gewenst kan er uiteraard ook aan de keukenzaak zelf geleverd worden. ”Consumenten waarderen het wanneer de keukenzaak ze verder kan helpen”, legt Ferniand uit. 

Duovorm

De visitekaarthouders die in de showroom geplaatst kunnen worden.

“Om www.meubelbeslagonline.nl te promoten hebben we mooie visitekaartjes-houders gemaakt die keukenzaken op hun toonbank kunnen plaatsen. De consument kan een kaartje meenemen. We hebben een test gedraaid in Groningen en omgeving en die pakte zeer goed uit. Tevreden keukenzaken. En, tevreden consumenten! Wat willen we nog meer?”

Niels vertelt dat alle merken op voorraad zijn. “We hebben een breed assortiment aan producten van onder andere Blum, Hettich, Kessebohmer, Salice en Grass”. 

Keukenzaken die een visitekaartjes-houder gratis willen ontvangen, kunnen kijken op www.meubelbeslagonline.nl/visitekaarthouder – Daar kan deze gratis worden besteld.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details