NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Koel keukendesign als statement piece

Koel keukendesign als statement piece

Een opvallend pronkstuk kan ieder interieur naar een uniek en hoger niveau tillen. Ook in de keuken, waar de koelkast steeds vaker deze rol bekleedt. Terwijl het voorheen een louter functioneel toestel was, krijgt de koelkast vandaag een eyecatching design of wordt het uitgerust met de meest innovatieve snufjes. Zo maakt het Zwitserse V-ZUG van de koelkast een ingebouwde blikvanger of doet ze het naadloos verdwijnen in het keukenmeubilair. In welke uitvoering je de koelkast ook verkiest, design was nog nooit zo cool.

WineCooler V4000 met platinum spiegelglas

Cooling like fine wine

Een strak afgewerkte keuken, waarbij de koelkast verdwijnt in het ontwerp, is voor velen het toppunt van verfijning in huis. Met de ‘WineCooler’ bewijst V-ZUG dat ook ingebouwde verkoeling een opmerkelijke blikvanger kan zijn. Dankzij de unieke combinatie van geavanceerde technologie, weldoordacht design en moderniteit bewaar je je favoriete wijnen op een smaakvolle wijze. Dankzij de twee aparte temperatuurzones hoef je wit en rood bovendien niet meer van elkaar te scheiden. Voor de occasionele wijnliefhebber is het kleinere WineCooler V4000-model een perfecte optie. Ben je een geboren gastvrouw- of heer? De ‘WineCooler V6000’ neemt een volledige kasthoogte in beslag en biedt voldoende ruimte voor je collectie topwijnen.

Cooler V4000 side-by-side met Freezer V4000

Koele kikker

Een opkomende interieurtrend in de keuken is de aparte koelkast als designstuk. Het Cooler V4000-koelkastmodel kan je in een apart keukenblok bouwen, waardoor het perfect aan deze trend beantwoordt. Naast het karakteristieke strakke ontwerp weet de eendeurskoelkast te imponeren met haar binnenkant. Uitgerust met een FreshControl-zone, bestaande uit drie ruime laden, bewaar je verschillende producten op de perfecte temperatuur. Daarnaast zorgt de handige ‘FlexBox’ voor orde zoals jij dat wenst. Werk het af met de Freezer V4000-diepvries als side-by-side-oplossing, of verwerk de voorgenoemde ‘WineCooler’ als leuk extraatje.

WineCooler V6000 Supreme, volledig integreerbaar

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details