NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Klaar voor de zomer!
De outdoor koelkast OKes 1750 trotseert moeiteloos weer en wind.

Klaar voor de zomer!

Een verfrissend glas water, een gezellige barbecue of een zalige cocktail. Wat hebben al deze dingen gemeenschappelijk? Een zomerse vibe en hoogwaardige koeltoestellen als betrouwbare basis. Voor alle zomerse wensen en noden heeft Liebherr de passende oplossingen in het gamma. “Het ideale moment om klanten helemaal zomerproof te maken”, vindt marketingmanager Thibaut Sohier. “Vanuit onze ruime stock kunnen we bovendien snel leveren.”

Levensmiddelen onder optimale omstandigheden bewaren, gaat verspilling tegen en garandeert een langere versheid en houdbaarheid. Liebherr combineert geïntegreerde versheidstechnologieën om je daarbij te ondersteunen. BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0 graden Celcius en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, evenals vlees, vis en zuivelproducten, hun gezonde vitaminen en smaak tot wel drie keer langer dan in het normale koeldeel. Een grote troef voor de zomer en eigenlijk het hele jaar door.

Tot wel 130 ijsblokjes per dag met de IceMaker.

Drank koelen met groot gemak

Inbouwkoelkast IRDe bespaart je heel wat gedoe met het fris zetten van drank. Het uittrekbare plateau biedt plaats aan twee uitneembare flessenmanden van ieder zes grote flessen of laat zelfs toe een volledige bak bier of frisdrank in de koelkast te zetten. De deur met SoftSystem sluit altijd zacht en volledig. De VarioSafe is de perfecte opbergplek voor kleine potjes en verpakkingen. Uiteraard kan de EasyFresh-technologie niet ontbreken om de smaak en structuur van groenten en fruit optimaal te bewaren. Je kiest tussen model 5120 zonder of 5121 met vriesvak. Beide zijn klaar voor smarthome toepassingen.

“Een drankje dat net uit de koelkast komt, is zalig op een zomerse dag,” zegt Thibaut, “maar enkele ijsblokjes maken het nog beter. Daarom zijn heel wat Liebherr-diepvriezers en koel-vriescombinaties uitgerust met een geïntegreerde IceMaker. Die produceert tot wel 130 ijsblokjes per dag en levert zo meer dan genoeg ijs voor aperitiefjes, cocktails en frisdranken. Zo ben je altijd voorbereid op spontane feestjes.” De IceMaker werkt gewoonlijk met een vaste wateraansluiting. Is dat niet mogelijk, dan kan je een watertank in het koelkastgedeelte voorzien met een kleine leiding naar de IceMaker. “En met de functie MaxIce versnel je de ijsblokjesproductie nog. Ideaal als je veel gasten over de vloer krijgt.”

Liebherr combineert geïntegreerde versheidstechnologieën om levensmiddelen onder ideale omstandigheden te bewaren.

Alles voor je barbecue

Wie barbecuet heeft graag alles bij de hand. De outdoor koelkast OKes 1750 trotseert moeiteloos weer en wind. Dit toestel is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik, in elk seizoen en in elke weersomstandigheid. De deur is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Tegelijk schuilt binnenin de vertrouwde innovatieve Liebherr-technologie. “De flexibele en ergonomische indeling van het interieur geeft je alle ruimte om eten en drinken te koelen”, licht Thibaut toe. “Het onderste gedeelte biedt plaats voor bier-, water- of wijnflessen. Kleinere flessen of pakjes berg je dan weer veilig op in de twee deurvakken. De twee in de hoogte verstelbare glazen plateaus verplaats je met één hand om de gewenste ruimte te creëren. Het glasplateau op de telescopische rails tenslotte geeft je een goed overzicht op de gestockeerde levensmiddelen.”

De outdoor cooler garandeert een optimale werking bij buitentemperaturen van 2 tot 35 graden Celcius. Duikt het kwik onder -2 graden Celcius, dan schakelt het toestel zichzelf ter bescherming automatisch uit. Zo verleng je het barbecueseizoen moeiteloos. Met het geïntegreerd slot als extra gemoedsrust naar aanloop van je barbecue- of ander festijn. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details