NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Keukentrend 2022: vrijheid in ontwerp

Keukentrend 2022: vrijheid in ontwerp

Individuele keukenontwerpen vragen flexibiliteit in techniek

De actuele keukentrend van 2022 is individualiteit. Bij het uitzoeken van een keuken kiest en combineert iedereen volgens eigen voorkeuren en inzichten. Dat geldt voor zowel kleuren, materialen en oppervlakken in de keuken, alsook voor de techniek. Het kleurenpalet voor de keuken loopt van zachte tinten tot en met krachtige kleuren, zoals diepgroen, donkerblauw en mat antraciet of zwart. De oppervlakken zijn vaak natuurlijk en ruw of mat en glad. Bij de individuele keuze voor de keukentechniek draait het tegenwoordig om kwaliteit, prestaties en flexibiliteit, die passen bij de eigen behoeften. Alles moet kloppen om zo van de keuken een fijne ontmoetingsplek te maken. De wereld van de berbel afzuigkappen biedt voor elk keukenontwerp een passend apparaat, waarbij uitstraling en functionaliteit – waaronder een diversiteit in maatvoeringen – samen met innovatieve eigenschappen en bekroonde ontwerpen centraal staan. Een excellent voorbeeld hiervan is de Formline hoofdvrije afzuigkap.

Kookveldafzuiging, hoofdvrije-, wand-, inbouw- of eilandafzuigkap en altijd krachtig, fluisterstil en duurzaam efficiënt; de berbel collectie afzuigsystemen staan garant voor de beste luchtreiniging in de keuken. Het gepatenteerde berbel principe – techniek zonder vetfilter – zit in elke kookafzuiging. Bij berbel wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en materialen, zoals anti-magnetisch RVS, breukvrij glas, EC-ventilatormotoren en robuuste bedieningselementen. Elke kookafzuiging wordt ontwikkeld en met de hand op maat gemaakt in Duitsland. De productielocatie in Rheine (Westfalen) wordt gekenmerkt door ambachtelijke productiekwaliteit – Made in Germany.

In het bijzonder – de hoofdvrije afzuigkap Formline

De hoofdvrije kap Formline maakt deel uit van het klassieke berbel assortiment. Dit model staat voor living excellence – voor de essentie van design, ingenieurskunst en functionaliteit. Om van de keuken berbel hoofdvrije kap Formline RVS in breedte 120 cm Formline in matzwart in breedte 90 cm een comfortabele ruimte te maken, worden er geen compromissen gesloten. De robuuste, volledig gelaste RVS-behuizing van de Formline maakt een sterke indruk door de consequente, gereduceerde lijnvoering. De heldere taal van het design staat voor berbel en het materiaal staat voor duurzame kwaliteit. De Formline in RVS is leverbaar in vijf breedten (60, 70, 80, 90 en 120 cm) en staat daardoor garant voor veelzijdige ontwerpmogelijkheden binnen elke keukenruimte. De uitvoering in 90 cm is ook leverbaar in elegant matzwart. Deze maakt deel uit van de berbel Black Edition serie. De afgeschuinde vorm van de kap zorgt voor bewegingsvrijheid tijdens het bereiden en het koken. Het discrete Sensor-Touch bedieningsveld reageert op de kleinste aanraking en maakt daarmee een comfortabele bediening van de functies mogelijk, zoals het eenvoudig omschakelen tussen recirculatie en afzuiging naar buiten – afhankelijk van de kook- of weersituatie – met behulp van de EcoSwitch functie. Ook kan de kleurtemperatuur en de dimmer van de LED kookveldverlichting via het bedieningsveld geregeld worden. Voor het reinigen van de kap is een gedempt openingsmechanisme aanwezig, dat reageert op de lichtste aanraking. De opvangschaal voor vet uit kookdampen kan eenvoudig worden uitgenomen en, net zoals de RVS-binnenruimte, heel eenvoudig worden gereinigd. Formline biedt hiermee de flexibiliteit, kwaliteit en uitmuntende prestaties voor iedereen, die verlangt naar een individueel ingerichte keuken.

Meer informatie over berbel is te vinden op www.berbel.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details