NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
Innovaties in keukens ontdekken
De vlaggen wapperen weer boven Löhne.

Innovaties in keukens ontdekken

De aantrekkingskracht van Löhne is nooit zo groot als tijdens de derde week van september. Dan veranderen het sympathieke stadje en de (ruimere) omgeving in een waar keukenparadijs. Overal staan de oranje borden langs de kant van de weg om de bezoekers naar alle trekpleisters te loodsen. Ook area30 krijgt zo’n oranje verkeersbord. De beurs groeide ondertussen uit tot een van de belangrijkste haltes tijdens een Küchenmeile-roadtrip.

Wie Küchenmeile zegt, denkt meteen aan de talrijke fabrikanten die hun showrooms vernieuwen en openstellen voor een talrijk publiek. Ondertussen groeide ook de area30 uit tot een gevestigde waarde tijdens de Küchenmeile, een netwerkhub waar dit jaar meer dan 180 exposanten en merken klaarstaan om bezoekers uit meer dan 50 landen te verwelkomen.

“Van 16 tot 21 september is Löhne als het ware een magneet voor keukenbouwers, keukenstudio’s, aankoopgroeperingen, projectontwikkelaars en architecten”, weet trendfairs. “Iedereen die professioneel actief is in de keukensector wil er gewoon bij zijn. Kijken we terug naar 2022, dan noteren we een geweldige editie van area30. Eentje waarbij de positieve sfeer alomtegenwoordig was. En 2023 belooft een even geweldige editie te worden.”

De organisatoren bieden steeds weer interessante workshops en lezingen om het beursbezoek af te wisselen met leerrijke sessies.

Alles draait rond 30

Zowel voor exposanten als voor de bezoeker biedt area30 tal van voordelen. “Eerst en vooral is er de centrale ligging van Löhne in Küchenmeile-land”, aldus organisator trendfairs. “We bevinden ons op een boogscheut van de Autobahn A30, die mee haar naam geeft aan zowel de Küchenmeile A30 als area30. Meer zelfs, het is slechts een minuutje met de auto voor wie de afrit 30 neemt. Opnieuw het cijfer 30. Met voldoende parkeergelegenheid vlakbij en een goed georganiseerde shuttledienst van de parkings naar de beursgrond, is het voor de bezoeker een makkie om op area30 te geraken. Aangezien de vele fabrikanten die hun showrooms openstellen voor het grote publiek zich ook in en rond Löhne bevinden, is het voor de bezoeker een relatief makkelijke puzzel om in elkaar te boksen. Exposanten van area30 weten bovendien dat de bezoekers echte specialisten zijn.” ►

Goed plannen

Bezoekers komen naar area30 om, eerst en vooral, nieuwe producten en oplossingen te vinden. Beursorganisator trendfairs ijvert er dan ook voor om een zo breed mogelijk spectrum aan exposanten aan te bieden. “De grote diversiteit aan exposanten en productgroepen is een sterke troef”, klinkt het. “Van afvalsystemen tot werkbladen, van toestellen tot smart home, van meubels en stoelen tot verlichting. Kort samengevat: alles is er. We raden bezoekers dan ook aan om op voorhand goed te kijken welke standhouders ze willen bezoeken. Op onze website staat een actueel overzicht met daarbij de mogelijkheid om te zoeken op naam en op productgroep.”

Een positieve sfeer bij de bezoekers.

Een nieuwe magneet

Area30 is bij uitstek de beurs om toekomstgerichte producten en diensten voor de keukenindustrie te tonen. Met de Innovation Area creëert trendfairs een aparte zone om speciale aandacht te besteden aan innovatieve, trendy of nieuwe producten. “Dit wordt een magneet voor area30, want hier maken we een unieke plek om te netwerken en ideeën uit te wisselen”, legt trendfairs uit. “De bar met verschillende zitmogelijkheden biedt naast ontspanning ook ruimte voor out of the box gesprekken. Op het podium zullen gedurende de hele beursdag toonaangevende lezingen en spannende discussies worden aangeboden. Maak kennis met industriepartners, handel, (interieur)ontwerpers, influencers, vakmedia, netwerkers en nog veel meer.”

Napraten kan zoals steeds in de cateringzone.

Hartelijke uitnodiging 

“Organisator trendfairs en de meer dan 180 exposanten van area30 nodigen met plezier iedereen uit om naar Löhne te komen en keukeninnovatie zelf te ervaren”, klinkt het in koor. “Van zaterdag 16 september tot en met donderdag 21 september zal het beursterrein van Löhne gonzen van keukenbedrijvigheid en het ontmoetingspunt voor de branche zijn. De deuren gaan dan steeds open om 9 uur stipt en sluiten om 18 uur.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details