Platform over design en techniek in de keukenbranche

NL | FR

Nieuws

Huishoudkeuken krijgt professionele toets

stayhot-focus-ms-cement-grey-2-kopieren

8 oktober 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Soms is de keuken meer dan het toonbeeld van huiselijkheid. In bepaalde gevallen, zo blijkt uit het aanhoudend succes van tv-formats waarin hobbykoks en amateurbakkers strijden om een eigen plekje in het horecalandschap, doet ze dienst als een arena voor semi-professionele ambities. Voor deze klanten eindigt keukencomfort niet bij een stoomoven of uitgestrekt aanrecht, maar bij accessoires van restaurantkwaliteit.

Met de reeks Concept zet Linum Europe zijn jarenlange expertise in groot- en restaurantkeukens al eventjes ten dienste van de particulier. De gestroomlijnde Pure spoeltafels, Maronia spoelbladen en bijhorende Cigno of Imposto ééngreepsmengkranen – alle uitgevoerd in kwalitatief rvs en optioneel voorzien van PVD gunmetal coating –  werden dan ook specifiek ontwikkeld voor de huishoudkeuken.  Om in te spelen op de steeds hogere verwachtingen van sommige eindklanten, brengt Linum nu ook enkele meer gespecialiseerde componenten tot bij de particulier.

Zoals op restaurant

Erg populair is bijvoorbeeld een geïntegreerde afvalkoker, die toelaat om vuilresten rechtstreeks van het aanrecht in de vuilnisbak te vegen. De L360C inbouwkoker van Linum, in geborsteld rvs en met binnendiameter 148 millimeter, combineert dit optimaal keukencomfort met een uiterst subtiele vormgeving.

cigno-pvd-846-kopieren

De Cigno ééngreepsmengkraan met rond design is zowel in rvs als met een PVD gunmetal coating beschikbaar.

 

Voor klanten die regelmatig etentjes organiseren en geen koude borden willen opdienen, is een warmhoudlamp dan weer het overwegen waard. Dankzij een stijlvol design, diverse kleurmogelijkheden en regelbare spiraalkabel zullen de aluminium uitvoeringen van Linum in ieder geval ook in de particuliere keuken niet misstaan.

Details van topkwaliteit

Voor een keuken van duurzame topkwaliteit biedt het West-Vlaamse familiebedrijf tot slot ook hoogwaardig meubelbeslag aan voor residentiële toepassingen. Onder meer een complete reeks rvs glasklemmen en de ijzersterke Fülterer ladegeleiders dragen zo bij aan een keuken die een leven lang meegaat.

Meer weten over deze onderdelen en toe­behoren? Bezoek de e-shop voor profes­sionele gebruikers via www.linum.eu. Na registra­tie vind je er alle informatie over prijzen, beschik­baarheid en technische eigenschappen.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details