NLFR

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche
“Droomkeukens voor elke woning”
Het Cantera-front en het werkblad van Sandstone Lava Grey gaan mooi hand in hand.

“Droomkeukens voor elke woning”

De drang naar individualiteit domineert vandaag het plannen van een nieuwe keuken. Een brede waaier aan mogelijke materialen is een van de vertalingen die Nolte maakt om aan die individualiteit te kunnen voldoen. “De budgetten van de potentiële klanten zijn nooit identiek en daarom komen we nu ook met prachtige reproducties van ‘echte’ materialen”, aldus Sara De Schoenmaeker van Nolte. Het is slechts een van de vele nieuwtjes die het Nolte Forum rijk was. 

Lichtgekleurde fineerafwerking met groeven, hot en trending bij Nolteneo.

De term Hausmesse past Nolte als gegoten. De fabrikant uit Löhne bouwde haar eigen showroom, het Nolte Forum, ondertussen uit tot een oppervlakte van meer dan 7.000 m². Voldoende ruimte dus om de talrijke nieuwe keukenopstellingen te plaatsen en aandacht te geven aan de woonkamer en de badkamer. Er zijn ook opleidingslokalen voorzien en een gezellige stek waar, bij een hapje en een drankje, kan worden nagepraat over al dat Nolte-lekkers. Het beursmotto ‘Uit liefde voor’ kan aldus op verschillende manier worden geïnterpreteerd: de liefde van de fabrikant voor innovatief design, natuurlijke materialen en elegante kleuren, de liefde van de fabrikanten voor de bezoekende keukenprofessional, de liefde voor de keukensector in het algemeen…

Kookeiland en home office in één.

Steen in de keuken

Cantera is een van de tien nieuwe fronten die het levenslicht zagen bij Nolte. “Wie graag een steenlook heeft in de keuken krijgt er met Cantera een optie bij”, verklaart De Schoenmaeker. “De kleur en de ruwe textuur van Cantera, opgebouwd uit hoofdzakelijk dolomiet- en kwartspoeder, geven extra cachet aan de keuken. De komst van vijf nieuwe werkbladen met een kleur die perfect aansluit bij de nieuwe fronten leidt tot een mooie consistentie. In het Nolte Forum toonden we een opstelling met kleur Sandstone Lava Grey waarbij we tegelijkertijd een ideetje voorstellen om in de achterzijde van het kookeiland een kleine home office te integreren. Dat hoeven immers niet altijd zomaar kasten te zijn.”

Nolte beantwoordt de vraag naar meer natuur in de keuken met onder meer de nieuwe kleur Ventura Oak in de populaire frontenreeks Artwood.

De natuur in de keuken

Het is een onmiskenbare trend dat we meer en meer natuurlijke materialen in de woning, en dus ook in de keuken, willen integreren. “De Artwood-frontenreeks is populair in ons assortiment”, vertelt De Schoenmaeker. “Met Ventura Oak brengen we nu een nieuwe kleur die het momenteel zeer goed doet als vloer. De combinatie met Fine Lack-fronten in het wit zorgen voor een lichte en luchtige keuken.”

Ook bij Nolteneo, de premiumlijn van Nolte, zijn er toevoegingen in het frontenassortiment en ook daar valt de invloed van de natuurlijke materialen op. In die mate dat maar liefst drie eigen fronten worden toegevoegd. We hadden al de neoLODGE in zwarte eik en daar komt nu ook een versie in bleke diamanteik bij. Deze lichtgekleurde gegroefde fineerafwerking definieert de strakke uitstraling die deze keuken zijn unieke karakter geeft.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details